Front-office

Bekijk alle Front-office vacatures (10)

Front-office

Van het begin tot het einde van het verblijf zorg jij ervoor dat de gasten optimaal van hun vakantie kunnen genieten. Dit doe je door ze vriendelijk te ontvangen en in te checken en ze van alle gewenste informatie te voorzien. Uiteraard doe je dit niet allemaal alleen, maar met een team van collega’s. Omdat de receptie veelal wordt gezien als het aanspreekpunt op het park, zul je ook vaak contact hebben met collega’s van andere afdelingen, bijvoorbeeld om een reservering door te geven aan het restaurant of om ervoor te zorgen dat de collega’s van de technische dienst een storing oplossen.

Front-office vacatures

De Koog, Texel

Bijbaan receptie

Zoek jij nog een leuke bijbaan en wil je graag het visitekaartje zijn van Kustpark Texel? Dan is deze bijbaan misschien wel wat voor jou!

Bekijk deze vacature
Den Haag

Frontoffice medewerker

Zit gastvrijheid in jouw bloed, bezorg jij anderen graag een fantastische tijd en staat er altijd een lach op jouw gezicht? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature
Domburg

Frontoffice medewerker

Als visitekaartje van ons park kun je het verschil maken.

Bekijk deze vacature
Domburg

Frontoffice shiftleader

Wil jij het visitekaartje en rechter hand van de supervisor receptie zijn op het gezellige Hof Domburg? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Bekijk deze vacature