Horeca vacatures bij Roompot. Vind een leuke horeca baan bij jou in de buurt.

Veel contact met gasten en nooit een saaie dag: als medewerker in de horeca ben je altijd druk in de weer. Wist je dat je op de vakantieparken van Roompot verschillende vacatures in de horeca kunt vinden? Hier is het aan jou om alle vakantiegasten een onvergetelijke tijd te laten beleven. Serveer hun eten in het restaurant, maak hun drankjes in de bar of laat de gasten genieten van de luxe van take away. Je vindt altijd de ideale horeca vacature bij Roompot.

Bekijk alle horeca vacatures

Horeca vacatures Zeeland

In een enthousiast team met passie de beste horeca ervaring neerzetten. Dat is waarom het bij de Horeca Zeeland vacatures van Roompot om draait.

Horeca vacatures Zeeland

werken in de horeca bij Roompot, horeca vacatures

Horeca vacatures Zuid-Holland

Van klantvriendelijke bediening, tot de spoelkeuken waar je zorgt voor een hygiënisch frisse werkplek. Met de horeca vacatures Zuid Holland van Roompot kun je alle kanten op.

Horeca vacatures Zuid-Holland

werken in de horeca bij Roompot, horeca vacatures

Horeca vacatures Noord-Holland

Werken met een gedreven team om de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Bij de horeca vacatures provincie Noord Holland kun je op verschillende plekken aan het werk gaan.

Horeca vacatures Noord-Holland

werken in de horeca bij Roompot, horeca vacatures

Horeca vacatures Limburg

Werken met een gedreven team om de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Bij de horeca vacatures provincie Limburg kun je op verschillende plekken aan het werk gaan.

Horeca vacatures Limburg

werken in de horeca bij Roompot, horeca vacatures

Horeca vacatures Brabant

Werken in Brabant als horeca medewerker? Samen met een team van enthousiaste collega’s zet je een beter Brabant op de kaart!

Horeca vacatures Brabant

werken in de horeca bij Roompot, horeca vacatures

Horeca vacatures Drenthe

Werken in een bosrijke omgeving met een gezellig team? Dan zijn onze horeca vacatures in Drenthe echt iets voor jou!

Horeca vacatures Drenthe

werken in de horeca bij Roompot, horeca vacatures

Horeca vacatures Gelderland

In een sfeervol team zorg jij ervoor dat het hele proces in het restaurant op rolletjes loopt. Iedere maaltijd, snack of cocktail behandel je met uiterste zorg, zodat de gasten maximaal kunnen genieten.

Horeca vacatures Gelderland

werken in de horeca bij Roompot, horeca vacatures

Horeca vacatures Waddeneilanden

Mensen een onvergetelijke vakantie bezorgen, dat is waar wij voor staan. Wil jij dit ook? Kom dan werken in de horeca op de Waddeneilanden bij Roompot!

Horeca vacatures Waddeneilanden

werken in de horeca bij Roompot, horeca vacatures

Waarom kom jij werken in de horeca?

Geen enkele dag is hetzelfde in de horeca. Vooral niet wanneer je komt werken op  een vakantiepark van Roompot. De ene dag sta je in het restaurant en verwelkom je alle gasten, terwijl je de volgende dag misschien wel bijspringt in de bar. Je komt in contact met alle gasten en geniet zo van een sociale baan. Roompot heeft bovendien vakantieparken op de mooiste locaties. Zo kun je werken in de horeca aan het strand, maar misschien zijn er ook wel horeca banen bij jou in de buurt in een bosrijke omgeving. Bij Roompot leggen we onze gasten graag in de watten en willen we dat ze een onvergetelijke ervaring hebben. En dus investeren we voortdurend in onze medewerkers, en zeker ook in jou als nieuw talent. Roompot Academy biedt trainingen, cursussen en zelfs complete opleidingen aan waarmee je jouw horeca kwaliteiten optimaal ontwikkelt en zo de kans hebt om nieuwe stappen te zetten in de organisatie.

Altijd een leuke horecafunctie bij Roompot

Onze horeca vacatures zijn ontzettend divers. Je hebt dus altijd de ruimte om je talenten te benutten. Sta je graag achter de bar, waar je meteen voor een gezellige sfeer zorgt? Of is een leuke baan in de keuken meer aan jou besteed? Werken als horeca medewerker doe je altijd op jouw manier. Houd je bezig met het aansturen van jouw team of creëer een verrassende kaart als zelfstandige kok. Hieronder vind je een aantal van onze horeca vacatures.

Zoek je een volledige baan? Ook dat is mogelijk als keuken medewerker op een van onze vakantieparken. Je ontwikkelt je onder toeziend oog van onze koks tot een allround keukenhulp, waarbij je ondersteuning biedt bij allerlei werkzaamheden in de keuken. Zo maak jij stappen in je carrière en word je in de toekomst mogelijk zelf kok op een van onze Roompot parken. Als keuken medewerker kun je ook parttime aan de slag.

Als shiftleader in de horeca zorg je ervoor dat onze gasten op hun wenken worden bediend. Leidinggeven zit in je bloed en je stuurt een enthousiast horecateam aan. Je coördineert de werkzaamheden van het bedienend personeel en bent het eerste aanspreekpunt voor zowel de gasten als medewerkers. Ook spring je waar nodig zelf bij en ben je verantwoordelijk voor het opstarten en afsluiten van de horeca op elk vakantiepark.

Van klantvriendelijke bediening waarbij je de maaltijden netjes aan tafel serveert tot de spoelkeuken waar je zorgt voor een hygiënische werkomgeving. Met de horeca vacatures kun je alle kanten op. In een gezellig team zorg jij ervoor dat het hele proces in het restaurant op rolletjes loopt. Iedere snack, maaltijd of cocktail behandel je met zorgvuldigheid, zodat de gasten maximaal genieten van hun bestelling.

Als allround horecamedewerker zijn er ook volop mogelijkheden om tijdens het dienstverband door te groeien. De uren zijn flexibel dus je houdt voldoende vrije tijd over.

Heb je in de vakanties tijd over en wil je wat bijverdienen? Solliciteer dan op een van onze bijbanen in de horeca, waar je in de bediening kunt werken, achter de bar, in de snackbar of in de keuken. Heb je graag contact met de gasten? Kies dan voor een van onze horeca jobs dicht bij de kust en geniet elke dag van een vakantiesfeer.

Jouw werkdag in de horeca op een vakantiepark

Jouw nieuwe baan in de horeca draait om een fijne sfeer, zowel voor je gasten als voor je team. Je komt aan op een sfeervol vakantiepark op een prachtige locatie in de natuur. Maak een praatje met je collega’s en zet alles klaar voor je volgende shift. Je zorgt ervoor dat gasten van het lekkerste eten genieten of bakt lekkere snacks voor ze in de snackbar. Kunnen ze wel een verkoelend drankje gebruiken? Dan ben jij het eerste aanspreekpunt. Zoek je juist een horeca vacature achter de schermen? Ook dan is er wel een functie die bij jou past.

Bekijk de horeca vacatures van Roompot

Ben je sociaal, werk je hard en creëer je graag een gezellige sfeer? Dan zijn we op zoek naar jou. Bij Roompot ontdek je een van de horeca vacatures die bij jou past. Sommige vacatures zijn goed te combineren met je studie, terwijl je ook een fulltime vacature voor horeca medewerkers kunt vinden. In de vacatures staan niet alleen uitgelegd wat wij van jou verwachten, maar zeker ook wat wij je bieden. Bekijk snel de opties en ontdek op welk vakantiepark van Roompot jij aan de slag kunt. Solliciteer direct via de website en misschien word jij wel onze nieuwe collega.