NIEUW F&B concept Vakantiepark Kijkduin

Vanaf begin mei 2022 openen wij onze nieuwe horeca outlet waarbij duurzaamheid, innovatie en verse producten centraal staan. Voor de officiële opening draaien wij in april proefdagen, waarbij alles uitgebreid wordt getest, bekeken en onze (nieuwe) medewerkers worden klaar gestoomd.

De nieuwe horeca outlet heeft diverse onderdelen de Coffee & backery, Pizzeria, Snack & Icecream, Lounge plekken, a la carte Restaurant en een dakterras en dat allemaal in één groot centrumgebouw.

Horeca vacatures Kijkduin

 Nu wij vanaf april 2022 ons geheel nieuwe restaurant gaan openen op het park, ben ik natuurlijk razend enthousiast! Ik zie er naar uit om samen met mijn team dit nieuwe concept tot een succes te maken!

Groeten Monique

Vacatures

Ben jij dé persoon die staat te popelen om samen met ons het nieuwe te restaurant op te bouwen en te openen? Solliciteer dan snel op één van onze vacatures. 

Wij hebben diverse posities openstaan: Shiftleader horeca, horeca medewerker, pizzeria medewerker, zelfstandig werkend kok, chef-kok, sous- Chef, afwasser, bartender en snackbar medewerker.

Overzicht horeca vacatures Kijkduin

Impressies: