Roompot & Landal GreenParks Academy

Droom jij van een baan op een vakantiepark?

Bij Roompot en Landal GreenParks is dit mogelijk! Heb jij nog niet de juiste papieren? Geen probleem, daar zorgen wij voor en de kosten die betalen wij! Met als eindresultaat een diploma (MBO niveau 4) en een leuke baan in the pocket!

Tijdens deze BBL opleiding ga je werken op de afdelingen Leisure (Fun) & Entertainment, Front-office, Food & Beverage en Facility. Binnen 3 jaar wordt je klaargestoomd voor een leidinggevende functie als Manager in de Hospitality. Kortom je leert snel in de praktijk door het werk gewoon te doen. Uiteraard met begeleiding van enthousiaste collega’s en docenten. Hoe gaaf is dat?

Is dit ook jouw droombaan?

Wat krijg je van ons?

  • Een betaalde opleiding en salaris.
  • Een bruisende leeromgeving waar je direct aan de slag gaat bij de verschillende afdelingen.
  • Een verblijfplaats op geselecteerde parken.
  • En een bruto uurloon van €13,27 (conform CAO Recreatie).
  • Erkend mbo-diploma niveau 4 behaald bij de beste opleider van Zuid-Holland in de hospitality branche.
  • Baanzekerheid bij Roompot of Landal Greenparks na het behalen van jouw diploma.
  • En een onvergetelijke tijd!

Ben jij straks onze Manager in de Hospitality?

Binnen 3 jaar ontwikkel jij jezelf tot Hospitality Manager. Wat houdt dit in? Dat je tijdens je opleiding kennis maakt met verschillende servicegerichte afdelingen op één van onze Roompot of Landal GreenParks vakantieparken en deze afdelingen daadwerkelijk leert te managen. Denk aan de afdelingen; receptie, restaurant (horeca) en sport & animatie. Je leert alles over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van management, service, dienstverlening en het creëren van onvergetelijke ervaringen voor onze gasten. Jouw ervaring wordt aangevuld met lessen, zoals communicatie, management, Engels en een paar keuzevakken (bijvoorbeeld digitale vaardigheden, Frans of zelfs het opdoen van specifieke wijnkennis).

Tijdens je opleiding werk je in een boeiende leeromgeving binnen Roompot en Landal Greenparks, waar je de perfecte combinatie krijgt van tegelijkertijd werken en leren in een bruisende vrijetijdssector.

Hoe ziet jouw opleiding eruit?

Een 3 jarige opleiding waarbij je 4 dagen per week werkt op onze parken onder begeleiding van jouw stagebegeleider. Hiernaast krijg je 1 dag per week les van docenten. Onze academy is in samenwerking met Albeda Travel & Leisure College in Rotterdam. Je hoeft niet wekelijks naar Rotterdam af te reizen, gelukkig worden de lessen grotendeels online georganiseerd. Over reizen gesproken, wist je dat je tijdens jouw stage op veel parken kan verblijven? Gezellig samen met je medestudenten en collega’s leuke activiteiten ondernemen.

Trainee (jaar 1)
Kennismaking met de 4 afdelingen.
Leisure (Fun) & Entertainment:
Gasten vermaken met leuke intiatieven. Dit kan zijn van sportieve tot creatieve activiteiten voor jong en oud. Je ondersteunt gasten bij de bowling, midgetgolf, verschillende sporten, dans en bij spelletjes. Alles om onze gasten te vermaken.
Front-office:
Jij verwelkomt onze gasten en je bent het vistekaartje van onze parken. Je voorziet de gasten van informatie en beantwoord hun vragen. Je verzorgt boekingen en reserveringen van de verschillende faciliteiten op onze parken.
Food & Beverage:
Jij zorgt voor de ultieme gastbeleving in onze horeca faciliteiten.
Facility:
Jij bent verantwoordlijk voor het onderhoud van onze vakantiewoningen en al het groen op ons terrein. Je lost acute incidenten op, voert controlerondes uit om gebreken te signaleren en je voert reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit.

Assistent Manager (jaar 2)
Jij kiest één vakgebied waarin jij je verder gaat ontwikkelen. Je kan zowel in Nederland als in het buitenland praktijkervaring opdoen op één van onze Roompot of Landal GreenParks parken. De praktijkervaring in het buitenland bedraagt zo’n 10 a 20 weken.

Je mentorlessen en persoonlijke gesprekken worden uitgebreid en je zal relevante opdrachten gaan uitvoeren, zodat je zelf aan de slag kunt gaan, veel leert en je eigen ervaringen gaat opdoen. Voor jouw opdracht is niet alleen het resultaat belangrijk, maar ook hoe je tot jouw opdracht bent gekomen en hoe jouw houding daarbij is geweest.

In dit jaar ga jij jezelf ontwikkelen tot een zelfstandig werkende Manager.

Manager (jaar 3)
Jij hebt de focus op jouw vakgebied en je werkt toe naar het afronden van je opleiding. Jij werkt bijna volledig zelfstandig en richt je op jouw rol als Manager.

Aan het einde van dit jaar ga jij tekenen voor jouw droombaan die bij jou past!

Wanneer start jij?

Wij hebben nog plek in de klas die start op 15 april en in september 2024. Hiervoor hoef jij je alleen je aan te melden voor de opleiding Hospitality Manager van Albeda Travel & Leisure College in Rotterdam.

Meld je aan