Schoonmaak vacatures bij jou in de buurt. Vind jouw schoonmaak baan bij Roompot.

Ben je graag actief bezig en heb je een goed oog voor detail? Dan is werken als schoonmaker misschien wel iets voor jou. Als schoonmaak medewerker speel je een belangrijke rol in het comfort van onze gasten. Je zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is, van de slaapkamer tot de keuken van de mooiste vakantiehuisjes. Hierbij geniet je van veel afwisseling en kom je elke dag weer voor andere uitdagingen te staan. Ben je op zoek naar een leuke vacature in de schoonmaak? Bij Roompot vind je de leukste schoonmaakfuncties op sfeervolle vakantieparken in de natuur.

Bekijk alle schoonmaak vacatures

Schoonmaak vacatures Zeeland

Krijgen vlekken of stof bij jou geen kans? Bij de vacatures Zeeland voor de huishoudelijke dienst zijn we op zoek naar jou!

Schoonmaak vacatures Zeeland

Schoonmaak vacatures Zuid-Holland

Werken én genieten van het vakantiegevoel om je heen? In de huishoudelijke dienst zorg jij voor het wauw-gevoel bij de gasten dankzij een super schoonvakantieverblijf.

Schoonmaak vacatures Zuid-Holland

Schoonmaak vacatures Noord-Holland

Werken in de schoonmaak in Noord-Holland? Het team van de huishoudelijke dienst zorgt ervoor dat de vakantieverblijven gedurende het hele jaar door blinkend schoon blijven.

Schoonmaak vacatures Noord-Holland

Schoonmaak vacatures Limburg

Kun je niet tegen stof en houd je ervan zelfstandig aan het werk te gaan om alles brandschoon te maken? Kom dan bij Roompot werken als schoonmaker in Limburg.

Schoonmaak vacatures Limburg

Schoonmaak vacatures Brabant

Wanneer gasten hun verblijf binnenstappen willen ze dat ‘wow’ gevoel hebben. Daar zorg jij als schoonmaker in Brabant bij Roompot voor!

Schoonmaak vacatures Brabant

Schoonmaak vacatures Drenthe

Werken als schoonmaker in Drenthe? Je verzorgt een glimlach op de gezicht van de gasten die in alle rust en ruimte komen ontspannen.

Schoonmaak vacatures Drenthe

Roompot Hunzepark

Schoonmaak vacatures Gelderland

Werken in een bosrijke omgeving met een gezellig team? Dan zijn onze schoonmaak vacatures in Gelderland echt iets voor jou!

Schoonmaak vacatures Gelderland

Schoonmaak vacatures Waddeneilanden

Werken als schoonmaker op de Waddeneilanden? Geef gasten bij aankomst het ultieme vakantiegevoel met een baan als schoonmaker bij Roompot.

Schoonmaak vacatures Waddeneilanden

Waarom kom jij werken bij Roompot?

Al tientallen jaren is Roompot dé speler als het om kustparken gaat. Inmiddels hebben wij vakantieparken door het hele land, van de Veluwe tot Noord-Brabant en van de Waddeneilanden tot aan Limburg. Hier creëren we een uitnodigende sfeer voor onze gasten, maar ook voor al onze collega’s. Bij Roompot mag je rekenen op een fijne werkomgeving waar je bovendien de ruimte krijgt om te groeien. Uiteraard krijg je een inwerkprogramma en zijn er diverse opleidingsmogelijkheden binnen Roompot aanwezig. Reageer je dus op een van de fulltime schoonmaak vacatures? Misschien werk je over een paar jaar wel als teamleider.

Ontdek verschillende schoonmaker vacatures

Heb jij een passie voor schoonmaken? Bij Roompot zijn er altijd manieren om jouw talenten als schoonmaker te laten zien. Wij hebben verschillende schoonmaak vacatures op de meest uiteenlopende locaties. Voor welke baan als schoonmaker kies jij?

Housekeeping

Onze gasten willen volop genieten van de mooie vakantieparken van Roompot. Dat doen ze natuurlijk in een brandschoon vakantiehuis of appartement. Ga jij werken in de housekeeping? Dan zorg jij ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Je maakt de vakantiehuisjes schoon tussen twee verblijven in, maar verzorgt soms ook tussentijdse schoonmaakdiensten. Door jouw bijdrage verwelkom je nieuwe gasten met een schoon en opgeruimd verblijf. Schoon beddengoed, frisse handdoeken: je hebt het allemaal bij je.

Schoonmaker faciliteiten

Op de vakantieparken van Roompot vind je verschillende faciliteiten. Deze moeten natuurlijk ook fris en uitnodigend zijn voor alle gasten. Daarom kun je ook hier werken in de schoonmaak. Je zorgt ervoor dat het hoofdgebouw altijd verwelkomend is of houdt het restaurant schoon. Als schoonmaker van de faciliteiten ben je op de hoogte van de hygiënevoorschriften en maak je op de juiste wijze gebruik van de reinigingsmiddelen. Soms hebben wij ook een schoonmaker vacature voor andere locaties, van het zwembad tot de wellness of sportvelden. Kortom: een veelzijdige baan.

Teamleider

Met talloze vakantiehuisjes, faciliteiten en grote buitengebieden valt er genoeg schoon te maken op de vakantieparken van Roompot. Als teamleider zorg jij ervoor dat je collega’s precies weten wat er van hen verwacht wordt. Lopen zij ergens tegenaan? Dan sta jij klaar met het antwoord. Je stuurt je collega’s aan, houdt het overzicht en zorgt er zo voor dat ieder deel van het vakantiepark brandschoon is. Ben je dus op zoek naar een schoonmaak vacature met veel verantwoordelijkheid? Dan is dit wat je zoekt.

Kies voor het dienstverband dat bij jou past

Werken als schoonmaker? Dat doe je op een manier die bij jou past. Daarom vind je bij Roompot verschillende soorten dienstverbanden. Wil je als schoonmaker aan de slag naast je studie of gewoon een schoonmaak bijbaan? Reageer dan op een vacature als schoonmaker voor een paar uur per week. Met flexibele werktijden is deze baan goed te combineren met een gezinsleven. Bij jou in de buurt zijn er vast ook fulltime posities te vinden. In de schoonmaak kun je bovendien iedere dag van de week aan de slag. Werk je het liefste doordeweeks of juist in de weekenden? Het kan allemaal bij Roompot.

Altijd werk in de buurt

De vakantieparken van Roompot zijn verspreid door het hele land. Daarom vind je altijd wel schoonmaker vacatures bij jou in de buurt. Het maakt niet uit of je in Zeeland, Noord-Holland, Drenthe of Limburg woont: wij zijn altijd op zoek naar ervaren schoonmakers in jouw regio. Maak gebruik van de filters om op vakantieparken en functies bij jou in de buurt te zoeken. Je kunt zelfs instellen hoeveel kilometer je maximaal wilt reizen voor je schoonmaak baan. Zo vind je vacatures die écht bij je passen. Een mooie bijkomstigheid is de natuurrijke omgeving waar veel van de Roompot vakantieparken zich bevinden.

Bekijk de schoonmaak vacatures van Roompot

Ben jij klaar voor een nieuwe baan en wil je gasten een onvergetelijke vakantie laten beleven? Kom dan werken als schoonmaker en vind vacatures bij Roompot. Op onze website vind je altijd de nieuwste vacatures in jouw regio. Filter op de locatie, het dienstverband en op het vakgebied dat jij interessant vindt. Voor je het weet mogen we jou verwelkomen als nieuwe collega en leer jij onze vakantieparken als geen ander kennen.