Leukste vacatures in Drenthe? Kom bij Roompot!

Zit gastvrijheid jou in het bloed? Lijkt het je mooi om mensen een onvergetelijke vakantie te bezorgen? Dan is werken bij Roompot echt iets voor jou! Je vindt bij ons de leukste vacatures van Drenthe, zoals zwembadmedewerker of een uitdagende baan in de keuken. Wist je dat Roompot in Nederland de grootste aanbieder van vakantieparken is? Zo hebben we diverse vakantieparken in de provincie Drenthe, van rustig en kleinschalig tot familieparken met veel activiteiten voor de jonge vakantieganger. Daarom is er altijd een werkomgeving te vinden die goed bij jou past.

Vacatures Drenthe: van frontofficemedewerker tot kok

Zit gastvrijheid jou in het bloed? Lijkt het je mooi om mensen een onvergetelijke vakantie te bezorgen? Dan is werken bij Roompot echt iets voor jou! Je vindt bij ons de leukste vacatures van Drenthe, zoals zwembadmedewerker of een uitdagende baan in de keuken. Wist je dat Roompot in Nederland de grootste aanbieder van vakantieparken is?

Alle vacatures Drenthe 

 

Provincie Drenthe vacatures in vakgebied horeca

Werken met een gedreven team om de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Bij onze horeca vacatures in Drenthe kun je op verschillende plekken aan het werk gaan. Dit kan op één vakgebied of juist allround in de bediening, keuken, snackbar of het zwembad! Samen met een team van collega’s zet je een beter Drenthe op de kaart!

Alle horeca vacatures 

 

Vacatures in Drenthe in de huishoudelijke dienst

Krijgen vlekken of stof bij jou geen kans? Bij de vacatures Drenthe voor de huishoudelijke dienst zijn we op zoek naar jou. Het team van de huishoudelijke dienst zorgt ervoor dat de vakantieverblijven gedurende het hele jaar door blinkend schoon blijven. Je verzorgt een glimlach op het gezicht van de gasten die in alle rust en ruimte komen ontspannen.

Alle huishoudelijke vacatures 

 

Maak werk van vakantie vieren

Hoe fijn is het om ergens te werken waar mensen altijd vrolijk zijn? Als je reageert op een van onze vacatures in Drenthe, dan ga je misschien wel werken op een van de leukste plekken van de provincie! Of je er nu voor zorgt dat onze vakantiegangers in een schone accommodatie terecht kunnen, of met jouw twee rechterhanden de nodige reparaties verricht, het vakantieplezier van onze gasten zorgt voor een permanente glimlach op je gezicht. Onze keukenbrigade zorgt voor heerlijke maaltijden, zodat onze gasten zich volledig kunnen richten op het genieten van de vakantie en onze frontofficemedewerkers hebben de beste tips voor uitjes in de omgeving. Met z’n allen maken we de vakantie van onze gasten onvergetelijk.

Werkervaring opdoen naast je studie

Naast voltijdsbanen hebben we bij Roompot in Drenthe ook vacatures voor bijbanen en stageplekken. Ideaal als je een horecaopleiding volgt en praktijkervaring wilt opdoen, of als je wat wilt bijverdienen naast je opleiding. Check onze vacatures in de provincie Drenthe om te zien of er banen of stages beschikbaar zijn in sectoren als toerisme, horeca en techniek. Wij bieden je een dynamische werkplek met veel ruimte voor professionele én persoonlijke groei. Daarnaast heeft werken bij Roompot nog meer voordelen, zoals opleidingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding en het gratis of met korting gebruik maken van onze faciliteiten. Ben je enthousiast geworden? Reageer dan vandaag nog op jouw favoriete vacature in Drenthe en misschien maak je binnenkort wel onderdeel uit van ons team!

Provincie Drenthe vacatures: hoe solliciteer je?

Op onze website helpen diverse filters je bij het zoeken naar vacatures in Drenthe. Zo kun je bijvoorbeeld een bepaald vakgebied selecteren, maar ook zoeken op specifieke vakantieparken en contracttypes. Heb je jouw droombaan gevonden? Solliciteren op onze Drenthe vacatures is heel eenvoudig en kan direct op de betreffende pagina. Je vult jouw persoonlijke gegevens in en voegt de gevraagde documenten bij. Denken we dat je een goede match bent voor onze vacature, dan nemen we contact met je op om je uit te nodigen voor een gesprek. Is er van beide kanten een klik, dan is de vacature in Drenthe vervuld en de baan van jou!