Administratief

Bekijk alle Administratief vacatures (5)

Administratief

Binnen Roompot zijn er verschillende administratieve functies. Van financieel tot ondersteunend en alles wat daartussen zit. Administratieve functies vind je op de afdelingen Administratie, Team Management Support, Eigenarenservice, Roompot Business, Roompot Living, Roompot Projects en Touroperating. Deze afdelingen bedienen de particuliere, maar ook de zakelijke markt.

Binnen deze afdelingen bieden de teams Account Support of Sales Support ondersteuning aan accountmanagers of projectmanagers. Team Management Support (TMS) ondersteunt zowel het directieteam als managers binnen de organisatie. De collega’s daar weten alles van de organisatie!

Administratief vacatures

Hoofdkantoor

Stage Bedrijfsadministratie

Studeer jij Bedrijfsadministratie en wil jij leren hoe de Centrale administratie van een groot bedrijf dit regelt? Scroll niet verder!

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

Meewerkstage Facility Maintenance

Door jouw skills hoeven onze collega’s op onze vakantieparken zich geen zorgen te maken om de communicatie en administratie voor de vakantiewoningen.

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

Stage IT support

Ben jij geïnteresseerd in IT en vind jij het leuk om jouw collega’s op dit vakgebied te ondersteunen?
Dan is een stageplaats bij de afdeling IT Support & Development echt iets voor jou.

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

Stage Management Assistent

Met jouw secretariële, organisatorische en administratieve ondersteuning aan ons Team Management Support (TMS) kan onze directie zich focussen op de juiste zaken!

Bekijk deze vacature