Commercieel

Op ons hoofdkantoor kennen we ook een aantal afdelingen met een commercieel karakter, namelijk Revenue Management, Touroperating en Roompot Business. De collega’s van Revenue Management analyseren de vraag en het aanbod en passen hier de prijzen van onze accommodaties op aan. Daarnaast adviseren zij intern op het gebied van renovaties, restyling en marketingactiviteiten. De afdeling Touroperating is verantwoordelijk voor alle commerciële samenwerkingen in binnen- en buitenland. Naast de parken van Roompot worden vakantiebestemmingen van verschillende aanbieders gepresenteerd onder de noemer Roompot Reizen. De klant heeft zo nog meer keuze uit bestemmingen door heel Europa. De afdeling Roompot Business houdt zich bezig met alle zakelijke overnachtingen. Denk hierbij aan particuliere verhuur, meetings & events en het huisvesten van personeel.

Commercieel vacatures

Hoofdkantoor

Commercieel Projectmanager

Als commercieel projectmanager kom je te werken op de afdeling Roompot Living, de afdeling die zich focust op interieur design en renovatieprojecten van vakantiewoningen.

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

Projectengineer

Als projectengineer bij Roompot ben jij medeverantwoordelijk voor diverse restyle en renovatieprojecten. De projecten lopen van restyle van bungalows tot de complete renovatie van een appartementencomplex. Ben jij de ervaren en energieke nieuwe collega die ons helpt onze ambities waar te maken?

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

Stage Revenue Management

Jij zorgt ervoor dat onze parken op de juiste manier en op het juiste moment in de schijnwerpers worden gezet.

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

Stage Accountmanagement

Heb je een passie voor vastgoed en/of service verlenen aan klanten? Op de afdeling Eigenarenservice ga jij ervoor zorgen dat woningeigenaren professioneel worden geholpen!

Bekijk deze vacature