Commercieel

Op ons hoofdkantoor kennen we ook een aantal afdelingen met een commercieel karakter, namelijk Revenue Management, Touroperating en Roompot Business. De collega’s van Revenue Management analyseren de vraag en het aanbod en passen hier de prijzen van onze accommodaties op aan. Daarnaast adviseren zij intern op het gebied van renovaties, restyling en marketingactiviteiten. De afdeling Touroperating is verantwoordelijk voor alle commerciële samenwerkingen in binnen- en buitenland. Naast de parken van Roompot worden vakantiebestemmingen van verschillende aanbieders gepresenteerd onder de noemer Roompot Reizen. De klant heeft zo nog meer keuze uit bestemmingen door heel Europa. De afdeling Roompot Business houdt zich bezig met alle zakelijke overnachtingen. Denk hierbij aan particuliere verhuur, meetings & events en het huisvesten van personeel.

Commercieel vacatures

Hoofdkantoor Amsterdam

Team Lead Content Editor

Bij Roompot / Landal bieden we enorm veel content en informatie aan onze gasten. Onder jouw supervisie zorgt het Content Editor team ervoor dat al deze content actueel, accuraat en van de juiste kwaliteit is: daarmee draag je direct bij aan de vakantie-ervaring van onze gasten.

Bekijk deze vacature

Stage Touroperating

Leren in een veelzijdige omgeving waar geen dag hetzelfde is? Kom stage lopen op de afdeling Touroperating bij Roompot/ Landal.

Bekijk deze vacature

Stage Business & Events

Leren in een veelzijdige omgeving, waar geen dag hetzelfde is. Kom stage lopen bij de afdeling Business & Events van Roompot/ Landal.

Bekijk deze vacature