Commercieel

Op ons hoofdkantoor kennen we ook een aantal afdelingen met een commercieel karakter, namelijk Revenue Management, Touroperating en Roompot Business. De collega’s van Revenue Management analyseren de vraag en het aanbod en passen hier de prijzen van onze accommodaties op aan. Daarnaast adviseren zij intern op het gebied van renovaties, restyling en marketingactiviteiten. De afdeling Touroperating is verantwoordelijk voor alle commerciële samenwerkingen in binnen- en buitenland. Naast de parken van Roompot worden vakantiebestemmingen van verschillende aanbieders gepresenteerd onder de noemer Roompot Reizen. De klant heeft zo nog meer keuze uit bestemmingen door heel Europa. De afdeling Roompot Business houdt zich bezig met alle zakelijke overnachtingen. Denk hierbij aan particuliere verhuur, meetings & events en het huisvesten van personeel.

Commercieel vacatures

Hoofdkantoor

Makelaar recreatief vastgoed

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in vastgoed en wil je verder bouwen aan een nu al ervaren (meer dan 50 jaar) merk? Dan is dit de functie voor jou!

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

Stage group & events

Jij gaat van A tot Z leren hoe je een bedrijfsuitje, congres, meerdaagse vergadering, bruiloft of zakelijke overnachting organiseert voor onze zakelijke gasten.

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

Stage Business

De afdeling Roompot Business houdt zich bezig met alle bedrijfsmatige overnachtingen, particuliere gasten die tijdelijke woonruimte zoeken, groepsboekingen en meeting & events op de parken binnen de Roompot Group.

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor Uithoorn

Stage Touroperating

Jij ondersteunt de collega’s van Touroperating in hun commerciële samenwerkingen met derden in binnen- en buitenland.

Bekijk deze vacature