Human Resources

Bekijk alle Human Resources vacatures (3)

Human Resources

De afdeling Human Resources (HR) houdt zich bezig met alle personeel gerelateerde zaken voor zowel de parken als het hoofdkantoor. Hieronder valt onder andere instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers, maar ook wetgeving, dossieropbouw en verzuimmanagement. HR adviseert afdelingshoofden en managers in allerlei kwesties rondom hun personeel. Daarnaast treedt HR op als vertrouwenspersoon en faciliteren zij alle trainingen en opleidingen binnen Roompot. Verder zorgt onze loonadministratie voor correcte afhandeling van contracten, declaraties  en uiteraard uitbetalingen aan onze medewerkers.

Human Resources vacatures

Corporate Recruiter

Als Corporate Recruiter ben jij het visitekaartje van Roompot en weet jij de juiste talenten te vinden. Je hebt goede mensenkennis en met jouw enthousiasme en doorzettingsvermogen zorg jij ervoor dat alle hoofdkantoor vacatures door de juiste kandidaten worden ingevuld.

Bekijk deze vacature

HR Manager

Als HR Manager Corporate heb je een duidelijke visie over wat de toegevoegde waarde van HR en Recruitment is voor een groeiende organisatie als Roompot. Met jouw enthousiasme en krachtige persoonlijkheid ben je in staat om ons HR beleid klaar te maken voor de toekomst.

Bekijk deze vacature

Stage HR

Help jij andere stagiairs aan een leuke stageplek bij Roompot? Werk mee bij het Stagebureau met de werving, selectie en het organiseren van (opleidings)evenementen.

Bekijk deze vacature