Human Resources

Bekijk alle Human Resources vacatures (2)

Human Resources

De afdeling Human Resources (HR) houdt zich bezig met alle personeel gerelateerde zaken voor zowel de parken als het hoofdkantoor. Hieronder valt onder andere instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers, maar ook wetgeving, dossieropbouw en verzuimmanagement. HR adviseert afdelingshoofden en managers in allerlei kwesties rondom hun personeel. Daarnaast treedt HR op als vertrouwenspersoon en faciliteren zij alle trainingen en opleidingen binnen Roompot. Verder zorgt onze loonadministratie voor correcte afhandeling van contracten, declaraties  en uiteraard uitbetalingen aan onze medewerkers.

Human Resources vacatures

Hoofdkantoor

Stage HR

Help jij andere stagiairs aan een leuke stageplek bij Roompot? Werk mee bij het Stagebureau met de werving, selectie en het organiseren van (opleidings)evenementen.

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

HR medewerker

Als HR medewerker ben jij de externe verlenging van onze parken en het spiksplinternieuwe hoofdkantoor in Goes. Daarmee fungeer je als het vaste aanspreekpunt van de parkmanagers, afdelingshoofden en uiteraard de medewerkers die elke dag weer het verschil maken!

Bekijk deze vacature