Human Resources

Bekijk alle Human Resources vacatures (3)

Human Resources

De afdeling Human Resources (HR) houdt zich bezig met alle personeel gerelateerde zaken voor zowel de parken als het hoofdkantoor. Hieronder valt onder andere instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers, maar ook wetgeving, dossieropbouw en verzuimmanagement. HR adviseert afdelingshoofden en managers in allerlei kwesties rondom hun personeel. Daarnaast treedt HR op als vertrouwenspersoon en faciliteren zij alle trainingen en opleidingen binnen Roompot. Verder zorgt onze loonadministratie voor correcte afhandeling van contracten, declaraties  en uiteraard uitbetalingen aan onze medewerkers.

Human Resources vacatures

Hoofdkantoor

Senior Talent Development Specialist

Door te investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers, investeren we in de toekomst van onze organisatie en de tevredenheid van onze gasten.

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

Senior Compensation & Benefits Specialist

Door het ontwerpen en implementeren van beloningsprogramma’s verhoog je niet alleen de waardering en motivatie, maar lever je ook een bijdrage aan een werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt.

Bekijk deze vacature
Roompot landelijk

Stage Recruitment

Vind jij het leuk om samen met een enthousiast team nieuwe collega’s te binden aan Roompot & Landal GreenParks? Een inspirerende stage waar je veel leert en jezelf gaat ontwikkelen! Waarin je zelfstandig werkt en zelf onze parken gaat ondersteunen en dat met een leuke vergoeding van € 500,- .

Bekijk deze vacature