Human Resources

Bekijk alle Human Resources vacatures (3)

Human Resources

De afdeling Human Resources (HR) houdt zich bezig met alle personeel gerelateerde zaken voor zowel de parken als het hoofdkantoor. Hieronder valt onder andere instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers, maar ook wetgeving, dossieropbouw en verzuimmanagement. HR adviseert afdelingshoofden en managers in allerlei kwesties rondom hun personeel. Daarnaast treedt HR op als vertrouwenspersoon en faciliteren zij alle trainingen en opleidingen binnen Roompot. Verder zorgt onze loonadministratie voor correcte afhandeling van contracten, declaraties  en uiteraard uitbetalingen aan onze medewerkers.

Human Resources vacatures

Hoofdkantoor

HR Business Partner

Wil jij graag een hele dag afgezonderd achter je computer zitten op een werkplek die dag in dag uit hetzelfde is, met dezelfde mensen, in je vertrouwde werkomgeving? Lees dan vooral niet verder, want jou zoeken we niet!

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

HR Adviseur

Roompot zoekt een HR adviseur die van aanpakken weet en samen met onze HR Business Partner zelfstandig alle HR zaken gaat oppakken op onze 40 parken.

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

HR Stage

Samen met het hr-team ben jij verantwoordelijk voor het werkplezier van meer dan 2000 medewerkers op de parken en hoofdkantoor. Die collega’s hebben het werkplezier volledig aan jou te danken.

Bekijk deze vacature