IT & Automatisering

Bekijk alle IT & Automatisering vacatures (7)

IT & Automatisering

De afdeling Systemmanagement & Projects, in het kort SMP, is het centrale punt van communicatie binnen het Roompot concern. Alle verschillende systemen binnen de organisatie komen hier samen. Denk hierbij onder andere aan het reserveringssysteem, het kassasysteem van restaurants of supermarkten en het CRM-pakket. Het beheer, de ontwikkeling en het support voor deze systemen ligt bij de afdeling SMP. Naast het beheren van deze systemen wordt ook de diverse hardware zoals telefonie voor medewerkers, parken en het hoofdkantoor geleverd.

IT & Automatisering vacatures

Hoofdkantoor

Configuration Specialist

Roompot zoekt een Configuration Specialist. Jij zorgt ervoor dat de het reserveringsysteem voorzien is van de juiste actuele informatie. Zo zorg jij ervoor dat nieuwe parken en accommodaties aangemaakt worden, dat de prijzen voor een nieuw boekjaar worden ingevoerd en ga zo maar door.

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

Eerstelijns Support Medewerker

Voor onze servicedesk zoeken wij een eerstelijns IT support medewerker die dienstverlening hoog in het vaandel heeft én handig is met een breed scala aan software systemen. Aan jou de uitdaging om je collega’s te ondersteunen bij problemen met een van onze 47 systemen!

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

Product Owner

Als ervaren Product Owner ga jij het Roompot Scrum proces verder uitbouwen en borgen binnen de organisatie. Dit is een belangrijk onderdeel om als organisatie wendbaar te worden en effectiever gebruik te kunnen maken van aanwezige en toekomstige data & oplossingen.

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

Business Analist

Roompot zoekt een Business Analist. In deze rol vorm je de brug tussen onze bedrijfsprocessen en IT. Samen met de Product Owners vertaal jij de wensen die onze afdelingen en parken hebben op het gebied van systemen en bedrijfsprocessen naar concrete (technische) oplossingen.

Bekijk deze vacature