IT & Automatisering

Bekijk alle IT & Automatisering vacatures (5)

IT & Automatisering

De afdeling Systemmanagement & Projects, in het kort SMP, is het centrale punt van communicatie binnen het Roompot concern. Alle verschillende systemen binnen de organisatie komen hier samen. Denk hierbij onder andere aan het reserveringssysteem, het kassasysteem van restaurants of supermarkten en het CRM-pakket. Het beheer, de ontwikkeling en het support voor deze systemen ligt bij de afdeling SMP. Naast het beheren van deze systemen wordt ook de diverse hardware zoals telefonie voor medewerkers, parken en het hoofdkantoor geleverd.

IT & Automatisering vacatures

Hoofdkantoor

Product Owner

Als ervaren Product Owner ga jij het Roompot Scrum proces verder uitbouwen en borgen binnen de organisatie. Dit is een belangrijk onderdeel om als organisatie wendbaar te worden en effectiever gebruik te kunnen maken van aanwezige en toekomstige data & oplossingen.

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

Technisch Business Analist

Lijkt het jou leuk om binnen een dynamische en groeiende organisatie mee te werken aan de optimalisatie van ons digitale platform? In de rol van Technisch Business Analist maak jij onderdeel uit van Team Digital Development.

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

Manager IT Development

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of de volgende stap binnen jouw IT carrière? Lee dan verder!

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

Business Analist Infra

Roompot zoekt een Business Analist Infra. In deze rol vorm je de brug tussen onze bedrijfsprocessen en IT. Samen met de Product Owners vertaal jij de wensen die onze afdelingen en parken hebben op het gebied van infrastructuur (Netwerk & Devices) en bedrijfsprocessen naar concrete oplossingen.

Bekijk deze vacature