Marketing

De marketingafdeling van Roompot bestaat uit diverse teams en is constant op zoek naar effectieve en innovatieve manieren om gasten te werven en inspireren. Deze teams werken samen om zowel online als offline deze doelen te bereiken. Van het maken van een e-mailnieuwsbrief tot het regelen van nieuw beeldmateriaal op onze parken. Daarnaast analyseren zij het online gedrag van onze (potentiële) gasten en zorgen zij ervoor dat onze websites up-to-date blijven en goed functioneren.

Marketing vacatures

Hoofdkantoor

Stage Marketing Content Creation

Ben jij visueel ingesteld en weet jij wat nodig is om de juiste boodschap over te brengen? Dan is deze stage echt iets voor jou!

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

Stage Marketingcommunicatie

Van het laten drukken van flyers tot het ontwikkelen van parkplattegronden. Jij wilt dit van A tot Z coördineren. Van het verzamelen van informatie, het uitzetten van de opdracht tot de bestelling aan toe.

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

Stage Marketing Content Creation

Ben jij visueel ingesteld en word je blij van het verwerken, beoordelen en bewerken van foto- en videomateriaal? En ben je óók iemand die graag coördineert en regelt? Dan is deze stage echt iets voor jou!

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

Stage Marketing Content Management

Vind jij het interessant om webtechniek te combineren met tekst en beeld? Dan is deze stage echt iets voor jou! Als stagiair Contentbeheer bij Roompot ben je medeverantwoordelijk voor het up-to-date houden van diverse websites binnen de Roompot Group, waaronder roompot.com.

Bekijk deze vacature