Marketing

De marketingafdeling van Roompot bestaat uit diverse teams en is constant op zoek naar effectieve en innovatieve manieren om gasten te werven en inspireren. Deze teams werken samen om zowel online als offline deze doelen te bereiken. Van het maken van een e-mailnieuwsbrief tot het regelen van nieuw beeldmateriaal op onze parken. Daarnaast analyseren zij het online gedrag van onze (potentiële) gasten en zorgen zij ervoor dat onze websites up-to-date blijven en goed functioneren.

Marketing vacatures

Hoofdkantoor

Team Lead Business & Touroperating

Met de focus op innovatie en kwaliteit, en de mogelijkheid om met internationale partners te werken, is het de perfecte positie voor iemand die zijn leiderschapsvaardigheden wil inzetten in een dynamische en vooruitstrevende omgeving.

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

Team Lead Content Editor

Bij Roompot en Landal bieden we enorm veel content en informatie aan onze gasten. Onder jouw supervisie zorgt het Content Editor team ervoor dat al deze content actueel, accuraat en van de juiste kwaliteit is: daarmee draag je direct bij aan de vakantie-ervaring van onze gasten.

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

Masterdata Coordinator

Ben jij een ster in het structureren van data, content en fotografie, om bezoekers te helpen hun droomverblijf te vinden? Ga dan voor deze functie, waarin je samen met onze met de Masterdata Specialist het voortouw neemt in het samenvoegen van onze merken op onze centrale platformen.

Bekijk deze vacature