Marketing

De marketingafdeling van Roompot bestaat uit diverse teams en is constant op zoek naar effectieve en innovatieve manieren om gasten te werven en inspireren. Deze teams werken samen om zowel online als offline deze doelen te bereiken. Van het maken van een e-mailnieuwsbrief tot het regelen van nieuw beeldmateriaal op onze parken. Daarnaast analyseren zij het online gedrag van onze (potentiële) gasten en zorgen zij ervoor dat onze websites up-to-date blijven en goed functioneren.

Marketing vacatures

Hoofdkantoor

Product Lead Marketing Automation

Roompot zoekt een Product Lead Marketing Automation met ervaring in het gebruik van Salesforce Marketing Cloud (SFMC). Je bent continu bezig met verbeteren van de manier waarop we communiceren met onze gasten: steeds persoonlijker en relevanter.

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

Senior projectmanager Marketing & Communication

Wil je meer uitdaging, minder hiërarchie en loop je graag voorop? Wij verwelkomen je graag!

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

Marketing projectcoördinator

Als marketing projectcoördinator bij Roompot draag je verantwoordelijkheid voor meerdere marketing- en communicatieprojecten, van opstart tot en met afronding. Zie jij jezelf al in deze cruciale rol in onze groeiende organisatie?

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

CRM / E-mail Marketeer

Roompot zoekt een CRM Marketeer met ervaring in marketing automation en een passie voor het e-mailkanaal. Je bent continu bezig met het verbeteren van huidige campagne-flows, ontwikkelt flows, maar denkt ook na over de content die wij communiceren. Weet jij onze gasten te verleiden met content?

Bekijk deze vacature