Marketing

De marketingafdeling van Roompot bestaat uit diverse teams en is constant op zoek naar effectieve en innovatieve manieren om gasten te werven en inspireren. Deze teams werken samen om zowel online als offline deze doelen te bereiken. Van het maken van een e-mailnieuwsbrief tot het regelen van nieuw beeldmateriaal op onze parken. Daarnaast analyseren zij het online gedrag van onze (potentiële) gasten en zorgen zij ervoor dat onze websites up-to-date blijven en goed functioneren.

Marketing vacatures

Stage Marketing Branding

Jij bedenkt met je collega’s de leukste campagnes om Roompot op zijn best in de markt te zetten!

Bekijk deze vacature

Stage Marketingcommunicatie

Van het laten drukken van flyers tot het ontwikkelen van parkplattegronden. Jij wilt dit van A tot Z coördineren. Van het verzamelen van informatie, het uitzetten van de opdracht tot de bestelling aan toe.

Bekijk deze vacature

Stage Copywriting

Ben jij een echte taalvirtuoos, woordkunstenaar en liefhebber van taal in de breedste zin van het woord? Dan zoeken we jou!

Bekijk deze vacature

Stage Marketing Contentbeheer

Ben jij visueel ingesteld en word je blij van het verwerken, beoordelen en bewerken van foto- en videomateriaal? En ben je óók iemand die graag coördineert en regelt? Dan is deze stage echt iets voor jou!

Bekijk deze vacature