Marketing

De marketingafdeling van Roompot bestaat uit diverse teams en is constant op zoek naar effectieve en innovatieve manieren om gasten te werven en inspireren. Deze teams werken samen om zowel online als offline deze doelen te bereiken. Van het maken van een e-mailnieuwsbrief tot het regelen van nieuw beeldmateriaal op onze parken. Daarnaast analyseren zij het online gedrag van onze (potentiële) gasten en zorgen zij ervoor dat onze websites up-to-date blijven en goed functioneren.

Marketing vacatures

Hoofdkantoor

Stage Backoffice

Houd jij de kwaliteit hoog voor onze gasten met een juiste klachtenafhandeling?

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

Stage Marketing

Ben jij visueel ingesteld, houd je van het bedenken van marketingactiviteiten en het uitrollen hiervan of ga je liever bewerkend aan de slag? We hebben diverse stagemogelijkheden!

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

CRM / E-mail Marketeer

Roompot zoekt een CRM Marketeer met ervaring in marketing automation en een passie voor het e-mailkanaal. Je bent continu bezig met het verbeteren van huidige campagne-flows, ontwikkelt flows, maar denkt ook na over de content die wij communiceren. Weet jij onze gasten te verleiden met content?

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

Data Analist

Als marketing analist bij Roompot ga je aan de slag met het verzamelen, bewerken, analyseren en modelleren van data, om zo gastprofiel samen te stellen en aanbevelingen te doen voor gerichte marketing campagnes. Kom jij helpen onze hard groeiende organisatie nieuwe inzichten te bieden?

Bekijk deze vacature