Operations

De collega’s uit Operations zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op onze vakantieparken. Ons Operations team is opgedeeld in vijf pijlers. Operations Support staat in voor alle services die wij op onze parken aanbieden, zoals food&beverage, retail, entertainment, schoonmaak en onderhoud. Performance Planning & Control buigt zich over kwaliteit, audits, planning en de analyse van onze operaties. Development staat garant voor ontwikkeling van nieuwe producten, innovatie en integratie. Park Operations houdt zich bezig met overnames en integraties van nieuwe parken en stuurt onze Area Managers en General Managers op de parken aan. De vijfde pijler is Environmental, Social & Corporate Governance (ESG) dat verantwoordelijk is voor de realisatie van onze maatschappelijke en duurzame doelstellingen om zo toekomstgericht een maatschappelijke bijdrage te leveren. Gezamenlijk zorgen zij ervoor dat de kwaliteit op onze parken hoog blijft.

Operations vacatures

Stage Development

Onze collegas die werkzaam zijn op de afdeling Development houden zich bezig met nieuwe toffe projecten bij Roompot. Denk bijvoorbeeld aan het operationeel opzetten van een nieuw vakantiepark of een nieuw horeca concept.

Bekijk deze vacature

Coördinator Housekeeping (32 – 38 uur per week)

Je bent o.a. de interne vraagbaak voor alle contactpersonen op de parken en/of hoofdkantoor op het vlak van housekeeping gerelateerde zaken. Daarnaast houd je contact met interne/externe schoonmaakpartijen en voer je inkoop gerelateerde housekeeping werkzaamheden uit.

Bekijk deze vacature

Stage Facility binnendienst

Jij bent van nature handig en weet cijfers goed te analyseren. Ook weet je de beste facility partners te vinden. Je neemt de dienstverlening onder de loep en informeert de parken met de juiste informatie!

Bekijk deze vacature

Stage Facility buitendienst

Jij bent van nature handig en weet altijd een oplossing voor facilitaire problemen te vinden! Je zal schakelen met onze schoonmaakpartijen. Procesoptimalisatie klinkt jou als muziek in de oren! Dit onderwerp staat dan ook centraal in jouw stage.

Bekijk deze vacature