Operations

De collega’s uit Operations zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op onze vakantieparken. Ons Operations team is opgedeeld in vijf pijlers. Operations Support staat in voor alle services die wij op onze parken aanbieden, zoals food&beverage, retail, entertainment, schoonmaak en onderhoud. Performance Planning & Control buigt zich over kwaliteit, audits, planning en de analyse van onze operaties. Development staat garant voor ontwikkeling van nieuwe producten, innovatie en integratie. Park Operations houdt zich bezig met overnames en integraties van nieuwe parken en stuurt onze Area Managers en General Managers op de parken aan. De vijfde pijler is Environmental, Social & Corporate Governance (ESG) dat verantwoordelijk is voor de realisatie van onze maatschappelijke en duurzame doelstellingen om zo toekomstgericht een maatschappelijke bijdrage te leveren. Gezamenlijk zorgen zij ervoor dat de kwaliteit op onze parken hoog blijft.

Operations vacatures

Hoofdkantoor

Meewerkstage Facility

Ben jij een zelfstandige aanpakker die graag de operatie op het park in de gaten houdt en verbeteringen doorvoert op gebied van cleaning?

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

Meewerkstage Operations management

Het opzetten van een nieuw horeca concept en het uitwerken van nieuwe ideeën en projecten? Jij gaat de afdeling Operations ondersteunen en leren hoe jij alles moet regelen!

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

Stage Development

Onze collegas die werkzaam zijn op de afdeling Development houden zich bezig met nieuwe toffe projecten bij Roompot. Denk bijvoorbeeld aan het operationeel opzetten van een nieuw vakantiepark of een nieuw horeca concept.

Bekijk deze vacature