Parkmanagement

Bekijk alle Parkmanagement vacatures (10)

Parkmanagement

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering van één van onze parken in nauwe samenwerking met het hoofdkantoor. Je dagelijkse werkzaamheden zijn zeer afwisselend. Je bent hét aanspreekpunt en gezicht van ons park en bent voor een groot deel bezig met het aansturen van alle aanwezige afdelingen en tevens bereid zelf in te springen waar nodig. Je bent medeverantwoordelijk voor het personeelsbeleid, groenonderhoud, technische dienst, schoonmaak, leveranciers, klantcontact, maar ook voor de omzet en marges van de horecavoorzieningen en andere faciliteiten. Tevens houd je contact met de verhurende particulieren die in het bezit zijn van één of meerdere recreatieobjecten op het park. Daarnaast draag je er zorg voor dat het park netjes verzorgd is, draag je bij aan een leuke werksfeer en zorg je ervoor dat onze gasten een onvergetelijke vakantie beleven!

Parkmanagement vacatures

Socratesstraat 41 Hengelo

Stage Facility Management Bad Bentheim

Zoek jij een uitdagende facilitaire stage waarbij je zowel op operationeel als tactisch niveau mee kunt werken? Dan is deze stage echt iets voor jou!

Bekijk deze vacature
Roompot Beach Resort

Stage parkmanagement Beach Resort

Jij wordt de rechterhand van de General Manager van Roompot Beach Resort.

Bekijk deze vacature
de Soeten-Haert

Stage Parkmanagement

Word jij de rechterhand van de General Manager op Soeten Haert? Dit prachtige park gelegen aan het Noordzeestrand.

Bekijk deze vacature
Cape Helius

Stage Parkmanagement

Word jij de rechterhand van de General Manager op Cape Helius? De prachtige naast gelegen natuur maakt Cape Helius de ideale vakantiebestemming aan het Haringvliet.

Bekijk deze vacature