Parkmanagement

Bekijk alle Parkmanagement vacatures (6)

Parkmanagement

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering van één van onze parken in nauwe samenwerking met het hoofdkantoor. Je dagelijkse werkzaamheden zijn zeer afwisselend. Je bent hét aanspreekpunt en gezicht van ons park en bent voor een groot deel bezig met het aansturen van alle aanwezige afdelingen en tevens bereid zelf in te springen waar nodig. Je bent medeverantwoordelijk voor het personeelsbeleid, groenonderhoud, technische dienst, schoonmaak, leveranciers, klantcontact, maar ook voor de omzet en marges van de horecavoorzieningen en andere faciliteiten. Tevens houd je contact met de verhurende particulieren die in het bezit zijn van één of meerdere recreatieobjecten op het park. Daarnaast draag je er zorg voor dat het park netjes verzorgd is, draag je bij aan een leuke werksfeer en zorg je ervoor dat onze gasten een onvergetelijke vakantie beleven!

Parkmanagement vacatures

Callantsoog

Operationeel manager

Als rechter- of linkerhand van de general manager ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van de operatie op Roompot Callantsoog.

Bekijk deze vacature
Hollum, Ameland

Operationeel manager

Als rechter- of linkerhand van de general manager ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van de operatie op Roompot Ameland.

Bekijk deze vacature
Cape Helius

Stage parkmanagement

Jij wordt de rechterhand van de General Manager op Cape Helius!

Bekijk deze vacature
Zeebad

Stage parkmanagement

Jij wordt de rechterhand van de General Manager van vakantiepark Zeebad.

Bekijk deze vacature