Parkmanagement

Bekijk alle Parkmanagement vacatures (10)

Parkmanagement

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering van één van onze parken in nauwe samenwerking met het hoofdkantoor. Je dagelijkse werkzaamheden zijn zeer afwisselend. Je bent hét aanspreekpunt en gezicht van ons park en bent voor een groot deel bezig met het aansturen van alle aanwezige afdelingen en tevens bereid zelf in te springen waar nodig. Je bent medeverantwoordelijk voor het personeelsbeleid, groenonderhoud, technische dienst, schoonmaak, leveranciers, klantcontact, maar ook voor de omzet en marges van de horecavoorzieningen en andere faciliteiten. Tevens houd je contact met de verhurende particulieren die in het bezit zijn van één of meerdere recreatieobjecten op het park. Daarnaast draag je er zorg voor dat het park netjes verzorgd is, draag je bij aan een leuke werksfeer en zorg je ervoor dat onze gasten een onvergetelijke vakantie beleven!

Parkmanagement vacatures

Wolphaartsdijk

General manager

Als general manager ben jij verantwoordelijk voor de volledige bedrijfsvoering van ons nieuwe vakantiepark Veerse Kreek. De gefaseerde opening van het park brengt voldoende uitdagingen met zich mee, maar samen met je team zorg jij ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt.

Bekijk deze vacature
Nieuwvliet-Bad

Operationeel manager

Als Operationeel manager ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de operatie op Beach Resort Nieuwvliet-Bad.

Bekijk deze vacature
Den Haag

Operationeel Manager

Als rechter- of linkerhand van de general manager ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van de operatie op Vakantiepark Kijkduin.

Bekijk deze vacature
Vakantiepark Callassande

Stage parkmanagement

Hoe zorg jij ervoor dat alles op het vakantiepark op rolletjes verloopt? Als stagiair(e) van de General Manager help jij mee met de leiding en sturing op het park!

Bekijk deze vacature