Parkmanagement

Bekijk alle Parkmanagement vacatures (10)

Parkmanagement

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering van één van onze parken in nauwe samenwerking met het hoofdkantoor. Je dagelijkse werkzaamheden zijn zeer afwisselend. Je bent hét aanspreekpunt en gezicht van ons park en bent voor een groot deel bezig met het aansturen van alle aanwezige afdelingen en tevens bereid zelf in te springen waar nodig. Je bent medeverantwoordelijk voor het personeelsbeleid, groenonderhoud, technische dienst, schoonmaak, leveranciers, klantcontact, maar ook voor de omzet en marges van de horecavoorzieningen en andere faciliteiten. Tevens houd je contact met de verhurende particulieren die in het bezit zijn van één of meerdere recreatieobjecten op het park. Daarnaast draag je er zorg voor dat het park netjes verzorgd is, draag je bij aan een leuke werksfeer en zorg je ervoor dat onze gasten een onvergetelijke vakantie beleven!

Parkmanagement vacatures

Zwartewaal

General manager

Roompot Lakeside Resort Brielle is een gloednieuw park gevestigd net buiten vestingstadje Brielle. In de rol van general manager stuur jij het park aan en komt de beleving van de gast voor jou uiteraard op de eerste plaats!

Bekijk deze vacature
Bad Bentheim

Stage Facility Management Bad Bentheim

Zoek jij een uitdagende facilitaire stage waarbij je zowel op operationeel als tactisch niveau mee kunt werken? Dan is deze stage echt iets voor jou!

Bekijk deze vacature
Cape Helius

Stage Parkmanagement Cape Helius

Jij wordt de rechterhand van de General Manager op Cape Helius!

Bekijk deze vacature
Kamperland

General manager

Roompot Beach resort mag zich met recht de parel van de Zeeuwse kust noemen. In deze fijne werkomgeving ga jij aan de slag in de rol van General manager. Jij bent verantwoordelijk voor het verbeteren van kwaliteit, financiële resultaten en uiteraard staat de beleving van de gast op nummer één!

Bekijk deze vacature