Parkmanagement

Bekijk alle Parkmanagement vacatures (10)

Parkmanagement

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering van één van onze parken in nauwe samenwerking met het hoofdkantoor. Je dagelijkse werkzaamheden zijn zeer afwisselend. Je bent hét aanspreekpunt en gezicht van ons park en bent voor een groot deel bezig met het aansturen van alle aanwezige afdelingen en tevens bereid zelf in te springen waar nodig. Je bent medeverantwoordelijk voor het personeelsbeleid, groenonderhoud, technische dienst, schoonmaak, leveranciers, klantcontact, maar ook voor de omzet en marges van de horecavoorzieningen en andere faciliteiten. Tevens houd je contact met de verhurende particulieren die in het bezit zijn van één of meerdere recreatieobjecten op het park. Daarnaast draag je er zorg voor dat het park netjes verzorgd is, draag je bij aan een leuke werksfeer en zorg je ervoor dat onze gasten een onvergetelijke vakantie beleven!

Parkmanagement vacatures

De Koog, Texel

Assistent general manager

Op Kustpark Texel ben jij medeverantwoordelijk voor de aansturing van de operatie. Jij bent dé verbindende factor en weet het team op de juiste wijze te stimuleren en coachen. Gezamenlijk heb je één doel; onze gasten een onvergetelijk verblijf bieden!

Bekijk deze vacature
Cavelot 1 Cadzand-Bad

Stage parkmanagement Cadzand-Bad

Hoe zorg jij ervoor dat alles op het vakantiepark op rolletjes verloopt? Als stagiair(e) van de parkmanager help jij mee met de leiding en sturing op het park!

Bekijk deze vacature
de Katjeskelder

Stage Facility Management Katjeskelder

Zoek jij een uitdagende facilitaire stage waarbij je zowel op operationeel als tactisch niveau mee kunt werken? Dan is deze stage echt iets voor jou!

Bekijk deze vacature
Oosterhout

General manager

Vakantiepark De Katjeskelder ligt midden in het bos in Oosterhout. In de rol van general manager stuur jij het park aan en komt de beleving van de gast voor jou uiteraard op de eerste plaats!

Bekijk deze vacature