Real Estate

De afdeling Real Estate is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, bouw, verkoop, beheer en onderhoud van vakantiewoningen. De bouw van een nieuw park begint bij de collega’s van Project Development op de tekentafel. Het gedreven team van makelaars zorgt vervolgens dat deze vakantiewoningen worden verkocht aan particulieren of investeerders. De bouw wordt in gang gezet en Roompot Living zorgt dat onze parken, hotels en woningen over het nieuwste aanbod aan interieurinrichting beschikken. De collega’s van de Eigenarenservice staan dagelijks in contact met de trotse eigenaren van onze vakantiewoningen door heel Nederland, Duitsland en België. Het onderhoud van de vakantiewoningen wordt gecoördineerd door de afdeling Onderhoud. De collega’s daar zorgen ervoor dat deze er altijd piekfijn bijliggen.

Real Estate vacatures

Senior backoffice medewerker

Als senior backoffice medewerker ben jij het organiserend talent van de afdeling. Jij bent de verbinding tussen medewerkers, leveranciers en klanten. Tevens ben je verantwoordelijk voor de commerciële binnendienst die bestaat uit twee medewerkers.

Bekijk deze vacature

Stage Roompot Real Estate

Ben jij geïnteresseerd in de projecten en werkzaamheden die wij verrichten voor de verkoop van vakantiewoningen? Dan ben jij Roompot Real Estate aan het juiste adres!

Bekijk deze vacature