Real Estate

De afdeling Real Estate is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, bouw, verkoop, beheer en onderhoud van vakantiewoningen. De bouw van een nieuw park begint bij de collega’s van Project Development op de tekentafel. Het gedreven team van makelaars zorgt vervolgens dat deze vakantiewoningen worden verkocht aan particulieren of investeerders. De bouw wordt in gang gezet en Roompot Living zorgt dat onze parken, hotels en woningen over het nieuwste aanbod aan interieurinrichting beschikken. De collega’s van de Eigenarenservice staan dagelijks in contact met de trotse eigenaren van onze vakantiewoningen door heel Nederland, Duitsland en België. Het onderhoud van de vakantiewoningen wordt gecoördineerd door de afdeling Onderhoud. De collega’s daar zorgen ervoor dat deze er altijd piekfijn bijliggen.

Real Estate vacatures

Hoofdkantoor

Projectontwikkelaar

Word jij de Projectontwikkelaar die aan de start van onze meest toonaangevende recreatieve ontwikkelingen staat? Kan jij helemaal opgaan in de planologische en conceptuele randvoorwaarden van onze projecten? Dan is dit de functie voor jou!

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

Projectmanager bouw

Wij zoeken een projectmanager bouw die de ontwikkeling van de onze vakantieparken gaat beheersen. Jij bent de centrale persoon die een multidisciplinair team zal aansturen, dat verantwoordelijk is voor de realisatie van een of meerdere van onze vakantieparken.

Bekijk deze vacature