Receptie

Van het begin tot het einde van het verblijf zorg jij ervoor dat de gasten optimaal van hun vakantie kunnen genieten. Dit doe je door ze vriendelijk te ontvangen en in te checken en ze van alle gewenste informatie te voorzien. Uiteraard doe je dit niet allemaal alleen, maar met een team van collega’s. Omdat de receptie veelal wordt gezien als het aanspreekpunt op het park, zul je ook vaak contact hebben met collega’s van andere afdelingen, bijvoorbeeld om een reservering door te geven aan het restaurant of om ervoor te zorgen dat de collega’s van de technische dienst een storing oplossen.

Receptie vacatures

Roompot Landelijk

Stage Front-Office

Hoe maak jij onze vakantiegasten blij? Tijdens je stage leer jij de keepjes van het vak van Front-Office en ontwikkel jij je tot een Hospitalitytopper!

Bekijk deze vacature
s- Gravenhage

Supervisor Front Office

Stuur een team aan dat vakantiedromen waarmaakt! Als Supervisor Front Office bij Roompot Kijkduin leid je met passie, zet je gasten op nummer één en zorg je voor een glimlach, zelfs bij klachten.

Bekijk deze vacature
Hollum, Ameland

Frontoffice medewerker fulltime

Hé! Ben jij onze nieuwe fulltime collega in ons team achter de receptie op ons vakantiepark?

Bekijk deze vacature
Gulpen

Medewerker Front Office

Breng de Limburgse gastvrijheid tot leven als ons stralende gezicht bij Roompot Gulpen! Als medewerker Front Office ben jij de sleutel tot een onvergetelijk verblijf voor onze gasten.

Bekijk deze vacature