Receptie

Van het begin tot het einde van het verblijf zorg jij ervoor dat de gasten optimaal van hun vakantie kunnen genieten. Dit doe je door ze vriendelijk te ontvangen en in te checken en ze van alle gewenste informatie te voorzien. Uiteraard doe je dit niet allemaal alleen, maar met een team van collega’s. Omdat de receptie veelal wordt gezien als het aanspreekpunt op het park, zul je ook vaak contact hebben met collega’s van andere afdelingen, bijvoorbeeld om een reservering door te geven aan het restaurant of om ervoor te zorgen dat de collega’s van de technische dienst een storing oplossen.

Receptie vacatures

Callantsoog

Receptioniste

Een combinatiefunctie van intensief contact met gasten: receptioniste en horeca. Op Callassande is geen dag hetzelfde! Jij helpt gasten aan de receptie, springt bij achter de bar of serveert uit aan onze gasten.

Bekijk deze vacature
Hollum, Ameland

Hoofd Receptioniste

Zit gastvrijheid in jouw bloed en staat er altijd een lach op jouw gezicht? Dan zijn we op zoek naar jou! Als Hoofd Receptioniste ben je het eerste aanspreekpunt bij aankomst van onze gasten en voor jouw collegas achter de receptie in deze leidinggevende functie.

Bekijk deze vacature
Volendam

Receptioniste

Ben jij het veelzijdige visitekaartje van Marinapark Volendam en op zoek naar een fulltime job?

Bekijk deze vacature
Vlierden

Bijbaan Receptie

Zoek je een leuke bijbaan naast je studie? Ga dan aan de slag op de receptie van Bospark de Bikkels!

Bekijk deze vacature