Receptie

Van het begin tot het einde van het verblijf zorg jij ervoor dat de gasten optimaal van hun vakantie kunnen genieten. Dit doe je door ze vriendelijk te ontvangen en in te checken en ze van alle gewenste informatie te voorzien. Uiteraard doe je dit niet allemaal alleen, maar met een team van collega’s. Omdat de receptie veelal wordt gezien als het aanspreekpunt op het park, zul je ook vaak contact hebben met collega’s van andere afdelingen, bijvoorbeeld om een reservering door te geven aan het restaurant of om ervoor te zorgen dat de collega’s van de technische dienst een storing oplossen.

Receptie vacatures

Arcen

Medewerker receptie

Jij bent erg gastvriendelijk en bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten bij de hotel receptie en het thermaalbad.

Bekijk deze vacature
Epe

Medewerker receptie

Als medewerker receptie op Bospark de Schaapskooi ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Maak jij het onze gasten graag naar de zin? Dan zoeken wij jou!

Bekijk deze vacature
Bad Bentheim

Medewerker receptie

Als receptionist(e) op ferienresort Bad Bentheim ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze gasten, maak jij het onze gasten graag naar de zin? Dan zoeken wij jou.

Bekijk deze vacature
Nieuwvliet-Bad

Receptioniste

Als receptioniste op dit gloednieuwe beach resort aan de Zeeuwse kust ben jij het eerste aanspreekpunt van onze gasten.

Bekijk deze vacature