Receptie

Van het begin tot het einde van het verblijf zorg jij ervoor dat de gasten optimaal van hun vakantie kunnen genieten. Dit doe je door ze vriendelijk te ontvangen en in te checken en ze van alle gewenste informatie te voorzien. Uiteraard doe je dit niet allemaal alleen, maar met een team van collega’s. Omdat de receptie veelal wordt gezien als het aanspreekpunt op het park, zul je ook vaak contact hebben met collega’s van andere afdelingen, bijvoorbeeld om een reservering door te geven aan het restaurant of om ervoor te zorgen dat de collega’s van de technische dienst een storing oplossen.

Receptie vacatures

Dishoek

Receptioniste

Bij de receptie begint en eindigt een onvergetelijke vakantie voor onze gasten.

Bekijk deze vacature
Mierlo

Receptioniste

Als receptioniste op Bospark de Bikkels ben jij het eerste aanspreekpunt van onze gasten tijdens hun verblijf. Jij bent de gastvriendelijke, enthousiaste medewerker die onze gasten welkom heet!

Bekijk deze vacature
Arcen

Receptioniste

Jij bent erg gastvriendelijk en bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten bij de hotel receptie en het thermaalbad.

Bekijk deze vacature
Callantsoog

Receptioniste

Een combinatiefunctie van intensief contact met gasten: receptioniste en horeca. Op Callassande is geen dag hetzelfde! Jij helpt gasten aan de receptie, springt bij achter de bar of serveert uit aan onze gasten.

Bekijk deze vacature