Sport en Animatie

Bekijk alle Sport en Animatie vacatures (10)

Sport en Animatie

Als medewerker van het sport- en animatieteam ben je voornamelijk bezig met het entertainen van de kinderen op de vakantieparken. Onze mascotte Koos Konijn is de grootste vriend en samen met Koos vermaak jij de kinderen. Tijdens je werk ben je vaak aanwezig in de Koos Kids Club, waar je samen met de kinderen gaat knutselen, dansen, koekjes bakken en ga zo maar door. Daarnaast organiseer je sportactiviteiten zoals boogschieten, voetbaltoernooien en speurtochten. Ook avondprogramma’s, themafeestjes en fotosessies met Koos Konijn komen voor jouw rekening. Al met al een hoop plezier en gezelligheid!

Sport en Animatie vacatures

Roompot Landelijk

Stage Leisure & Entertainment

Met jouw aanstekelijke energie bezorg je onze vakantiegasten samen met het team een onvergetelijke vakantie!

Bekijk deze vacature
Hollum, Ameland

Bijbaan fietsverhuur

Fietsen uitgeven en innemen bij de fietsverhuur, maar ook het uitvoeren van kleine reparaties. Het kan allemaal in deze veelzijdige en dus nooit vervelende bijbaan! 

Bekijk deze vacature
Cadzand-Bad

Bijbaan Leisure & Entertainment

De leukste bijbaan vind je bij Roompot! Het podium staat voor je klaar!

Bekijk deze vacature
Cadzand-Bad

Medewerker Fietsverhuur

Ben jij onze nieuwe ‘fietsenmaker’? Dan ligt daar voor jou een geweldig leuke taak. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van de totale fietsverhuur, het begeleiden en bedenken van fiets activiteiten en uiteraard inclusief de gastheerschap die daarbij hoort.

Bekijk deze vacature