Sport en Animatie

Bekijk alle Sport en Animatie vacatures (4)

Sport en Animatie

Als medewerker van het sport- en animatieteam ben je voornamelijk bezig met het entertainen van de kinderen op de vakantieparken. Onze mascotte Koos Konijn is de grootste vriend en samen met Koos vermaak jij de kinderen. Tijdens je werk ben je vaak aanwezig in de Koos Kids Club, waar je samen met de kinderen gaat knutselen, dansen, koekjes bakken en ga zo maar door. Daarnaast organiseer je sportactiviteiten zoals boogschieten, voetbaltoernooien en speurtochten. Ook avondprogramma’s, themafeestjes en fotosessies met Koos Konijn komen voor jouw rekening. Al met al een hoop plezier en gezelligheid!

Sport en Animatie vacatures

Hollum, Ameland

Bijbaan Sport en Animatie

Van knutselen met de kleine kinderen, organiseren van spelactiviteiten voor tieners tot het presenteren van de bingo in de avonduren. Jij wordt blij van het entertainen van verschillende doelgroepen en doet dit graag het hele komende seizoen!

Bekijk deze vacature
Domburg

Medewerker sport en animatie

Springen, dansen, zingen.. Vol energie zorg jij voor een leuke dag als onderdeel van het animatieteam!

Bekijk deze vacature

Stage Leisure & Entertainment – vanaf juli 2021

Knutselen met de kleine kinderen, geven van spelactiviteiten aan de tieners tot het presenteren van de Bingo aan de ouderen. Jij wordt hier blij van & doet dit het liefst allemaal tijdens je stage.

Bekijk deze vacature
Domburg

Bijbaan sport en animatie

Jij bent een echte entertainer; daarom is deze bijbaan in de vakanties voor jou perfect!

Bekijk deze vacature