Sport en Animatie

Bekijk alle Sport en Animatie vacatures (9)

Sport en Animatie

Als medewerker van het sport- en animatieteam ben je voornamelijk bezig met het entertainen van de kinderen op de vakantieparken. Onze mascotte Koos Konijn is de grootste vriend en samen met Koos vermaak jij de kinderen. Tijdens je werk ben je vaak aanwezig in de Koos Kids Club, waar je samen met de kinderen gaat knutselen, dansen, koekjes bakken en ga zo maar door. Daarnaast organiseer je sportactiviteiten zoals boogschieten, voetbaltoernooien en speurtochten. Ook avondprogramma’s, themafeestjes en fotosessies met Koos Konijn komen voor jouw rekening. Al met al een hoop plezier en gezelligheid!

Sport en Animatie vacatures

Domburg

Leisure & Entertainment medewerker

Dansen, springen, zingen.. Entertainen zit in jouw bloed en dat straal jij ook uit! We zoeken een enthousiaste entertainer met een passie voor plezier en vermaak!

Bekijk deze vacature
Ouddorp

Bijbaan leisure & entertainment

Als je hier tijdens je vakanties en weekenden in de sport & animatie komt te werken, heb je echt een onwijs toffe bijbaan te pakken! Je wordt flexibel ingezet en geen dag is hetzelfde.

Bekijk deze vacature
Ouddorp

Medewerker Leisure & Entertainment

Als ras-entertainer kan jij goed je ei kwijt in deze ontzettend leuke functie als leisure & entertainment medewerker op strandpark Duynhille. Jij stuitert van de energie en weet als geen ander hoe je de kinderen op het park kan vermaken.

Bekijk deze vacature
Cadzand-Bad

Leisure & entertainment medewerker

Dansen, springen, zingen.. Entertainen zit in jouw bloed en dat straal jij ook uit!

Bekijk deze vacature