Supermarkt en Winkels

Bekijk alle Supermarkt en Winkels vacatures (10)

Supermarkt en Winkels

Terwijl de gasten op het park wakker worden, schuif jij pistolets en croissants de oven in. En zodra de deuren van de winkel openen, zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat alles goed verloopt. Van bestellingen uitpakken tot boodschappen afrekenen. Alles op een vriendelijke en vrolijke manier, want je zit midden in de vakantiesfeer.

Supermarkt en Winkels vacatures

Kamperland

Supermarkt medewerker

Word jij onze nieuwe collega in de supermarkt van Roompot De Banjaard? Geniet van een dynamische werkomgeving vlak bij het strand, waar je samen met een gezellig team zorgt voor blije gasten.

Bekijk deze vacature
Cadzand-Bad

Medewerker winkel

Jij hebt de broodjes weer gebakken, alle producten gespiegeld en jij hebt alle gasten met een glimlach geholpen achter de kassa. Aan diversiteit geen gebrek!

Bekijk deze vacature
Volendam

Supermarkt medewerker

Jij hebt de broodjes weer gebakken, alle producten gespiegeld en jij hebt alle gasten met een glimlach geholpen achter de kassa. Kom jij ons parttime ondersteunen? Aan diversiteit geen gebrek!

Bekijk deze vacature
Cadzand-Bad

Bijbaan supermarkt

Zoek jij een leuke bijbaan in een winkel? Weet jij hoe je de meest perfecte broodjes af kan bakken en vind je het niet erg om vroeg in de morgen te werken? Dan zoeken wij jou voor deze bijbaan!

Bekijk deze vacature