Zwembad

Jij voelt je als een vis in het water en maakt er een topsport van om onze gasten een zorgeloze vakantie te laten beleven. Dat doe je niet alleen. Samen met gezellige collega’s vorm je een hecht team, dat een oogje in het zeil houdt in het zwembad. Zodat de gasten volop genieten van zwemplezier. Jouw voornaamste taak is het waarborgen van de veiligheid en hygiëne. Je bent sociaal en durft gasten aan te spreken want uiteindelijk is jouw oordeel als toezichthouder het belangrijkst! Duik in een nieuw avontuur en solliciteer op een van de zwembadvacatures.

Zwembad vacatures

Domburg

Zwembad instructeur

Samen met een enthousiast team collega’s draag je zorg voor de zwemlessen, doelgroepen en veiligheid van de badgasten en de hygiëne in onder andere het bad en de kleedruimtes.

Bekijk deze vacature
Kamperland

Allround zwembad medewerker

Jij voelt je als een vis in het water en bent allround in en om het zwembad aan het werk. Jij houdt toezicht in het zwembad, houdt het zwembad schoon, staat achter de receptie bij het zwembad en verkoopt tegelijkertijd in de fashion-shop.

Bekijk deze vacature
Weert

Bijbaan zwembad

Jij voelt je als een vis in het water en maakt er een topsport van om onze gasten een zorgeloze vakantie te laten beleven.

Bekijk deze vacature
Breskens

Zwembad medewerker

Jou dag staat in het teken van gastvrijheid en zorg voor dat onze gasten kunnen genieten in het zwembad.

Bekijk deze vacature