Zwembad

Jij voelt je als een vis in het water en maakt er een topsport van om onze gasten een zorgeloze vakantie te laten beleven. Dat doe je niet alleen. Samen met gezellige collega’s vorm je een hecht team, dat een oogje in het zeil houdt in het zwembad. Zodat de gasten volop genieten van zwemplezier. Jouw voornaamste taak is het waarborgen van de veiligheid en hygiëne. Je bent sociaal en durft gasten aan te spreken want uiteindelijk is jouw oordeel als toezichthouder het belangrijkst! Duik in een nieuw avontuur en solliciteer op een van de zwembadvacatures.

Zwembad vacatures

Gasselternijveen

Bijbaan zwembad

Wil jij ook lekker verdienen in een flexibele bijbaan op ons vakantiepark? Dit kan op ons vakantiepark bij ons zwembad de Hunze te Gasselternijveen!

Bekijk deze vacature
Borger

Bijbaan zwembad

Wil jij ook lekker verdienen in een flexibele bijbaan op ons vakantiepark? Dit kan op ons vakantiepark en dus ook bij ons zwembad!

Bekijk deze vacature
Oosterhout

Bijbaan zwembad

Jouw zaterdag staat in het teken van gastvrijheid en je maakt er een topsport van om onze gasten een zorgeloze vakantie te laten beleven.

Bekijk deze vacature
Oosterhout

Zwembad medewerker

In subtropische sferen werken, wie wil dat nou niet? Jij bent verantwoordelijk voor de veiligheid van onze gasten in het zwembad en houdt alles scherp in de gaten.

Bekijk deze vacature