Zwembad

Jij voelt je als een vis in het water en maakt er een topsport van om onze gasten een zorgeloze vakantie te laten beleven. Dat doe je niet alleen. Samen met gezellige collega’s vorm je een hecht team, dat een oogje in het zeil houdt in het zwembad. Zodat de gasten volop genieten van zwemplezier. Jouw voornaamste taak is het waarborgen van de veiligheid en hygiëne. Je bent sociaal en durft gasten aan te spreken want uiteindelijk is jouw oordeel als toezichthouder het belangrijkst! Duik in een nieuw avontuur en solliciteer op een van de zwembadvacatures.

Zwembad vacatures

Wolphaartsdijk

Toezichthouder zwembad

Jij zorgt er voor dat gasten op een veilige manier plezier kunnen maken in het zwembad!

Bekijk deze vacature
Wolphaartsdijk

Zwembad medewerker

In subtropische sferen werken, wie wil dat nou niet? Jij bent verantwoordelijk voor de veiligheid van onze gasten in het zwembad en houdt alles scherp in de gaten.

Bekijk deze vacature
De Koog, Texel

Toezichthouder zwembad

Jij maakt er een topsport van om onze gasten een zorgeloze vakantie te laten beleven. Jij houdt in deze functie toezicht in het zwembad en zorgt ervoor dat het zwembad er schoon bij ligt. Zin om in de vakantiesferen te komen op Kustpark Texel?

Bekijk deze vacature
Domburg

Zweminstructeur

Samen met een enthousiast team collega’s draag je zorg voor de zwemlessen, doelgroepen en veiligheid van de badgasten en de hygiëne in onder andere het bad en de kleedruimtes.

Bekijk deze vacature