Onze cultuur

Onze cultuur

We beloven gasten dat ze hun bestemming bij Roompot vinden. Als collega’s willen we dit voor onze gasten waarmaken. Daarom geven onze cultuurwaarden richting aan hoe we ons als collega, teamlid en leidinggevende gedragen. Het gaat over ons gedrag in het contact met gasten en ons gedrag als collega’s onder elkaar.

Vier cultuurwaarden bepalen hoe we met elkaar en met onze gasten omgaan. We toetsen er ook onze beslissingen aan. Collega’s onthouden ze gemakkelijk omdat ze allemaal met de letter C beginnen.

Curious

Ik heb interesse in de ander en leer graag iets nieuws

Nieuwsgierigheid helpt je als medewerker bij het verbeteren van jouw gastcontact. Door te vragen naar de ander, toon je interesse in zijn belevingswereld. Hoe meer je weet van de gast, hoe beter je inspeelt op persoonlijke wensen en voorkeuren. Gasten voelen zich gehoord door jou. Daar worden zij blij van. Daar word jij blij van.

Committed

Ik hou van mijn werk en straal dat uit

Betrokkenheid bij je werk heeft direct effect op de gastbeleving. Liefde voor je vak klinkt door in alles wat je doet en zegt. Je bent je bewust van je eigen kwaliteiten en zet deze voor je gasten in. Precies de energie waar gasten ook blij van worden. Je omarmt nieuwe ontwikkelingen en persoonlijke groei. Want goed zijn vind je best, maar de beste zijn nog veel beter.

Clear

Ik hou het graag simpel en manage verwachtingen

Duidelijk zijn in je gedrag en communicatie is letterlijk verhelderend voor de gast. Daarmee schep je de juiste verwachtingen over en weer. Je bent positief duidelijk en geloofwaardig in je gedrag. Je zegt wat je doet en je doet wat je zegt. Jouw positieve gedrag komt overeen met wat je zegt, denkt, voelt en vindt.

Connected

Ik luister, geef vertrouwen en beweeg mee

Connected zijn in je gedrag betekent dat je met je volle aandacht erbij bent. Je toont respect voor mens en milieu en stelt je open voor andere denk- en werkwijzen dan die van jou. Je kent jezelf goed en zet jouw kwaliteiten in om de ander ook zichzelf te laten zijn. Met oprecht persoonlijk contact verdien je een plek in zijn hart.

Wat je bestemming ook is,

je vindt het bij Roompot.