Vakantiewerk

Hé jij! Ben jij op zoek naar een vakantiebaan of bijbaan in vakantiesfeer waar je ook nog lekker kunt verdienen? Lees dan snel verder!

Of je nu op zoek bent naar een bijbaan in de horeca, in het zwembad, in de supermarkt, in de schoonmaak of juist allround… Jouw bijbaan begint bij Roompot! Met meer dan 30 verschillende vakantieparken is er altijd wel een bijbaan of vakantiebaan bij jou in de buurt. Op sommige parken is het daarnaast ook mogelijk om intern te verblijven, het perfecte vakantiewerk dus!

Bekijk direct onze vacatures en solliciteer direct. Op de meeste functies kan dit zelfs makkelijk en snel zonder cv.

Bijbaan vacatures

Lees hieronder meer over alle voordelen van het werken bij Roompot!

De voordelen voor jou op een rijtje

  • Een goed all-in salaris, wat betekent dat je je vakantiegeld en vakantie uren niet los opbouwt maar meteen samen met je salaris op je rekening ontvangt. Hierdoor kun je het meteen uitgeven aan leuke dingen!
  • Je krijgt een digitale personeelspas met leuke voordelen. Denk hierbij aan korting of gratis gebruik maken van bepaalde faciliteiten zoals het zwembad, de bowling of de wellness. Daarnaast krijg je ook korting in onze supermarkt, onze horeca of onze winkels.
  • Werken in vakantiesfeer met leuke collega’s. Je komt te werken in een gezellige werkomgeving waar al veel vriendschappen voor het leven zijn ontstaan!
  • Je werkdagen en -uren zijn in overleg. Samen met jou kijken we naar je beschikbaarheid en wanneer je begonnen bent met school, houden we rekening met je rooster.

Wie ben jij?

  • Jij bent op zoek naar een vakantiebaan of bijbaan op een vakantiepark. In de zomer ben je minimaal 4 weken beschikbaar en als je na de vakantie wil blijven, ben je minimaal 1 dag per week beschikbaar.
  • Je hoeft nog geen ervaring te hebben, bij ons kun je namelijk alles leren.
  • Met jouw enthousiasme gaan we er een mooie tijd van maken!