Werken in Brabant: ontwikkel je talenten bij Roompot

Ben je een teamspeler die op zoek is naar afwisselend werk, ben je servicegericht en maak je mensen graag blij? Dan is werken in Brabant bij Roompot iets voor jou! Wij bieden je een dynamische werkomgeving aan in de toeristische sector, waar je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen. En dat alles in het gezellige Brabant, de bourgondische provincie voor levensgenieters waar gezelligheid hoog in het vaandel staat!

Bekijk alle vacatures Noord-Brabant

De Katjeskelder

Werken in een bosrijke omgeving met een gezellig team? Solliciteer dan snel! Wij hebben diverse (bij)banen openstaan in zowel de horeca, de supermarkt, als het zwembad. Dit leuke familiepark is genieten voor jong en oud. Kom jij dit leuke team versterken?

Vacatures

Bospark ’t Wolfsven

Dit park staat volgend jaar een prachtig nieuw centrumgebouw te wachten waar tal van faciliteiten te vinden zijn. Wil jij aan de slag op een park waar je omringt wordt door bossen en (zwem)plassen? Kom dit jaar alvast het team versterken!

Vacatures

Roompot Park De Peel

Roompot Park de Peel heeft dit jaar een volledige metamorfose gehad en voor het eerst is er hier horeca te vinden! We moeten een nieuw team samenstellen en kunnen jouw hulp dus goed gebruiken. Zien we jou hier binnenkort om dit park op de kaart te zitten?

Vacatures

 

Waarom werken in Brabant bij Roompot?

Werken in Noord Brabant betekent ook dat je in je vrije tijd geniet van de prachtige natuur. Je ontdekt een veelzijdigheid aan landschappen in de verschillende nationale parken, zoals Loonse en Drunense Duinen en de Biesbosch. Levendige steden als Tilburg, Eindhoven, Breda en Den Bosch zijn in de buurt voor een avondje uit, een hapje eten met collega’s of een drankje op een bruisend terras na het werk.

Roompot is de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland en de nummer twee van Europa. Onze ruim 185 vakantieparken bevinden zich in Nederland, maar ook over de grens in België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. In de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties worden jaarlijks zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt. Daarbij leggen ruim 2.100 medewerkers onze gasten het hele jaar door in de watten. Hoor jij daar straks ook bij?

Werk in Brabant: ontwikkel je talenten via Roompot Academy

Bij Roompot draait het allemaal om onze gasten. Die bezorgen we graag een onvergetelijke ervaring. Daarom vinden we het belangrijk om te investeren in onze medewerkers en in nieuw talent. Roompot Academy maakt nieuwe en bestaande medewerkers wegwijs in onze organisatie. We bieden naast trainingen en cursussen ook complete opleidingen aan. Zo kun jij je kwaliteiten verder ontwikkelen en zet je voortdurend nieuwe stappen als je bij ons werkt.

Werk zoeken in Brabant: vacatures in verschillende vakgebieden

In Brabant zijn er momenteel vacatures op de volgende vakantieparken:

  • De Katjeskelder in Oosterhout;
  • Bospark ’t Wolfsven in Mierlo;
  • Roompot Park De Peel in Vlierden.

Onze vacatures in Brabant richten zich op verschillende vakgebieden. Zoek je een bijbaan om wat extra geld te verdienen? Bekijk dan eens de openstaande vacatures op ons vakantiepark in Oosterhout bij het zwembad, de supermarkt of snackbar. Of kies voor een baan in de bediening, keuken of als afwashulp.

In het vakgebied ‘leisure & entertainment’ voer jij als echte gangmaker diverse werkzaamheden uit. Overdag ga je knutselen met onze jonge gasten in de Kids Club. ’s Avonds presenteer je de minidisco met onze mascotte Koos Konijn en krijg je de hele zaal mee tijdens een pub quiz.

Werk je bij de receptie, dan ben je het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Je verwelkomt ze hartelijk, lost vragen en problemen moeiteloos op en wijst ze op leuke hotspots rond het vakantiepark. En dat alles met een grote glimlach.

Als shiftleader horeca zorg je samen met collega’s dat de gasten kunnen genieten van een optimale vakantiebeleving en ben je het eerste aanspreekpunt. Ook werk je mee en ondersteun je de keuken en de snackbar.

Als supervisor technische dienst zorg jij voor het plannen, coördineren en aansturen van technische werkzaamheden en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van alle onderhoudswerkzaamheden op het park.

Bekijk alle vacatures in Brabant

Bovenstaande is slechts een greep uit de mogelijkheden die wij je bieden. Zoek je in Brabant werk op een van onze vakantieparken? Gebruik dan de handige tool op de website en ontdek welke baan bij jou past. Alle openstaande vacatures vind je hier.

In de vacature staat aangegeven wat wij van jou verwachten, maar vooral ook wat wij je bieden. Heb je vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Of solliciteer direct met de button naast de vacature. Dan nemen we jouw sollicitatie direct in behandeling. Ook jouw droombaan vind je bij Roompot!