Werken in Noord-Brabant

Noord-Brabant staat natuurlijk bekend om het bourgondische leven en dat kun jij ook zeker terugvinden op de parken. De teams bestaan uit veel vaste medewerkers die de parken inmiddels door en door kennen. Je wordt dus goed opgevangen en je kunt veel leren in deze bosrijke omgeving! Wil jij liever op een wat nieuwer park aan de slag? Dan is dat ook zeker mogelijk! Aan jou de eer om met een nieuw team aan de slag te gaan op Roompot Park De Peel.

Bekijk alle vacatures Noord-Brabant

De Katjeskelder

Werken in een bosrijke omgeving met een gezellig team? Solliciteer dan snel! Wij hebben diverse (bij)banen openstaan in zowel de horeca, de supermarkt, als het zwembad. Dit leuke familiepark is genieten voor jong en oud. Kom jij dit leuke team versterken?

Vacatures

Bospark ’t Wolfsven

Dit park staat volgend jaar een prachtig nieuw centrumgebouw te wachten waar tal van faciliteiten te vinden zijn. Wil jij aan de slag op een park waar je omringt wordt door bossen en (zwem)plassen? Kom dit jaar alvast het team versterken!

Vacatures

Roompot Park De Peel

Roompot Park de Peel heeft dit jaar een volledige metamorfose gehad en voor het eerst is er hier horeca te vinden! We moeten een nieuw team samenstellen en kunnen jouw hulp dus goed gebruiken. Zien we jou hier binnenkort om dit park op de kaart te zitten?

Vacatures