Werken op Zeeuws-Vlaanderen

Wil jij graag bij Roompot aan de slag aan de Zeeuws Vlaamse kust? Dat kan! Wij hebben drie prachtige parken met ieder zijn eigen charmes en leuke functies. Ben jij iemand die graag in een tropisch zwemparadijs aan de slag wil? Kook jij graag de sterren van de hemel? Misschien ben jij juist die handige Harry die alle mankementen in en om de huisjes en het centrumgebouwen op knapt? Of zorg jij liever voor heerlijke schone accommodaties zodat de gasten met een goed gevoel aan de vakantie beginnen? Het kan allemaal op Zeeuws-Vlaanderen, want zelfs combinatie functies kunnen bij ons, speciaal voor iedereen die niet elke dag hetzelfde wil doen.

Schoonmaak

Bij Roompot zijn de aankomstdagen op maandag en vrijdag, daarom hebben wij op deze dagen schoonmaakcollega’s het hardst nodig. Wil jij meer werken? Dan kunnen wij jou ook op andere dagen inzetten voor de schoonmaak van de centrumgebouwen. We hebben zowel leidinggevende, controlerende als meewerkende functies.

Vacatures 

 

Horeca

Van simpele gerechten tot luxe maaltijden, voorgerechten, nagerechten of misschien een snack voor tussendoor. We proberen aan elke wens te voldoen. Je kunt aan de slag in de bediening of keuken en in een van de snackbars. We zoeken professionele koks, maar ook hulpkrachten en zelfs supervisors om de outlets draaiende te houden. Zien we jou binnenkort op een van de parken?

Vacatures

Supermarkt

In de supermarkten bakken we elke dag verse broodjes voor de gasten. Ben jij een vroege vogel? Dan is het voor jou dus geen probleem om voor dag en dauw aan het werk te zijn! We proberen zo veel mogelijk met lokale producten te werken, waardoor de gasten graag terugkomen. De winkels zijn tot ’s avonds geopend, dus ook als je een bijbaan zoekt kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Vacatures

Technische dienst

Als je bij de technische dienst aan de slag gaat is echt geen dag hetzelfde. In het laagseizoen ben je wat meer bezig met het opknappen van de huisjes en de centrumgebouwen. In het hoogseizoen zul je wat meer bezig zijn met het oplossen van calamiteiten. De ene keer is er bijvoorbeeld een vaatwasser kapot en de andere keer een deur. Voor jou is niks te gek en jij vindt die afwisseling in deze functie juist superleuk!

Vacatures

Sport en animatie

Ben jij iemand die graag in de spotlights staat? Dan is een functie in de animatie misschien wel wat voor jou! Je kunt hier je ei kwijt tijdens de minidisco, bij watersporten op het strand, met knutselen en zelfs met het verzorgen van kinderfeestjes voor de kinderen uit de buurt! Er is zoveel te beleven als Leisure & Entertainment medewerker bij Roompot en wij staan altijd klaar voor jouw ideeën! We hebben zowel leidinggevende als meewerkende en hulpkrachten functies.

Vacatures

Zwembad

Kun jij goed zwemmen, ben jij een kei in overzicht bewaren en sta je graag iedere dag in een tropisch zwemparadijs? Dan is een baan in een van onze zwemparadijzen wat voor jou! Wij zoeken verantwoordelijke toezichthouders. Dat doe je niet alleen. Samen met gezellige collega’s vorm je een hecht team, dat een oogje in het zeil houdt in het zwembad.

Vacatures

Front Office

Als je op de receptie van een vakantiepark werkt, ben je het visitekaartje van Roompot. Bij aankomst op het park, ben jij degene die de gasten als eerst zien. Aan jou dus de eer om iedereen hartelijk in ontvangst te nemen, advies te geven over de omgeving en de beste restaurants of strandtenten aan te bevelen. Kom jij bij ons op de receptie werken?

Vacatures

Staat jouw droomfunctie hier niet bij of wil je graag allround aan de slag gaan op de parken? Dan kun je ook altijd even jouw cv mailen naar Jongeneelen.s@roompot.nl. Dan kijken we daarna samen welke mogelijkheden we voor jou hebben.

Tot snel!

Shannon Jongeneelen