Vacatures in Gelderland gezocht? Kom werken bij Roompot!

Ben je aan het speuren naar leuke vacatures in Gelderland? Bij Roompot zijn we altijd op zoek naar enthousiaste krachten. Wij beschikken over maar liefst negen vakantieparken in Gelderland én bieden uitdagende banen in verschillende vakgebieden. Lees meer over onze provincie Gelderland vacatures en ontdek hoe je direct kunt solliciteren.

Welke functies zijn er bij Roompot?

Bij Roompot vind je functies in verschillende vakgebieden. Ga bijvoorbeeld aan de slag in de horeca, huishoudelijke dienst, receptie, sport en animatie team, supermarkt en winkel, technische dienst en onderhoud of het zwembad. Houd je van afwisseling en een uitdaging? Dan is een functie als allround kracht iets voor jou. Voor bovengenoemde vakgebieden zoeken we zowel fulltime als parttime krachten.

Alle vacatures Gelderland 

 

 

Vacatures in Gelderland in de horeca

Van klantvriendelijke bediening waarbij je de maaltijden netjes aan tafel serveert tot de spoelkeuken waar je zorgt voor een hygiënisch frisse werkplek. Met de horeca vacatures Gelderland van Roompot kun je alle kanten op. In een sfeervol team zorg jij ervoor dat het hele proces in het restaurant op rolletjes loopt. Iedere maaltijd, snack of cocktail behandel je met uiterste zorg, zodat de gasten maximaal genieten van hun bestelling.

Alle horeca vacatures  

 

Front Office vacatures in Gelderland

Zit gastvrijheid in jouw bloed, bezorg jij anderen graag een fantastische tijd en staat er altijd een lach op jouw gezicht? Dan zijn we op zoek naar jou! Als medewerker front office ben je het eerste aanspreekpunt bij aankomst van onze gasten. Kun je niet wachten om meer werkervaring op te doen en je CV aan te vullen, dan zijn de front office vacatures Gelderland zeker iets voor jou!

Alle Front Office vacatures  

 

Op welke parken kun je aan de slag?

Roompot beschikt over parken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Kroatië, Luxemburg en Spanje. In Gelderland vind je maar liefst negen vakantieparken. Deze vakantieparken zijn gelegen op mooie locaties midden in de natuur. Sommige vakantieparken zijn kleinschalig en vrij rustig, andere parken zijn een stuk groter en beschikken over faciliteiten zoals een overdekt zwembad. Bij welk park je het beste kunt solliciteren, is afhankelijk van jouw wensen en de openstaande vacatures. De parken van Roompot zijn gelegen in: Epe, Kootwijk, Vierakker, Dreumel, Ophemert, Ermelo, Putten en twee verschillende locaties in Hoenderloo.

Doorgroeimogelijkheden bij Roompot

Werken bij Roompot is leuk en uitdagend. Daarnaast vinden wij het belangrijk om jou voldoende doorgroeimogelijkheden te bieden. Zo kun je als vakkenvuller of stagiair beginnen en eindigen als manager! En of je nu stage komt lopen of vast in dienst bent: bij de Roompot Academy kun je online trainingen volgen. Zo blijf je jezelf ontwikkelen en tillen wij onze gastvrijheid en service naar een hoger niveau. Bij Roompot vinden we het namelijk belangrijk om onszelf te blijven verbeteren én jou de beste kansen te bieden.

Hoe vind je vacatures in de provincie Gelderland?

Gelderland vacatures vinden doe je met behulp van ons zoekfilter. Stel in wat voor vacature je zoekt (op het park of een stage), in welk vakgebied je geïnteresseerd bent en wat de maximale afstand vanaf jouw locatie mag zijn. Je kunt eventueel ook de vacatures per vakgebied bekijken. Lees meer over wat de functie inhoudt en wat je van ons mag verwachten. Zo staat er per vacature Gelderland direct aangegeven om hoeveel uur het gaat, wat je gaat verdienen en van welke andere voordelen je geniet. Zo krijgt personeel een pas waarmee je korting krijgt op een verblijf op Roompot. Je mag bovendien gratis gebruik maken van bijvoorbeeld het zwembad en de minigolf.

Hoe kun je solliciteren op vacatures Gelderland?

Solliciteren op de provincie Gelderland vacatures doe je via de website. Vul je persoonlijke gegevens in en upload documenten (zoals je CV en sollicitatiebrief). Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je een functie gevonden die perfect past bij iemand uit je vrienden- of kennissenkring? Dan kun je deze delen. Bij elke vacature in Gelderland staat altijd een contactpersoon en telefoonnummer vermeldt. Neem gerust contact op als je vragen hebt of meer informatie wilt over het werken in Gelderland bij Roompot.