Werken in Gelderland

In Gelderland is aan groen geen gebrek! Deze provincie biedt zoveel afwisseling, van steden tot natuurparken. De gasten van onze parken in Gelderland kunnen de big 5 van de Veluwe spotten terwijl ze een van de vele fiets- of wandelenpaden ontdekken. Vervolgens kan er lekker genoten worden op het vakantiepark zelf in bijvoorbeeld het tropische zwembad. We hebben tal van mogelijkheden en kunnen jouw hulp heel het jaar door gebruiken!

Bekijk alle vacatures in Gelderland

Bospark de Schaapskooi

Midden in de natuur van de Veluwe kun jij op dit kleine en rustige bospark aan de slag. Of je nu in de gezellige en sfeervolle horeca aan de slag wilt of juist ervoor wil zorgen dat alle mankementen aan de huisjes worden gemaakt, het kan hier allemaal!

Vacatures

Waarom werken in Gelderland bij Roompot?

Zoek je een nieuwe baan waarbij klantgerichtheid belangrijk is, werk je goed in teamverband en wil je graag doorgroeien in je carrière? Dan is werken in Gelderland bij Roompot iets voor jou! Wij bieden je dynamisch werk in toerisme, waar elke dag anders is zodat je je nooit verveelt en er volop ruimte is om jezelf verder te ontwikkelen. En dat alles in de provincie Gelderland met zijn afwisselende landschappen en gezellige steden als Arnhem, Nijmegen, Wageningen en Apeldoorn waar je na het werk een hapje kan gaan eten met collega’s.

Tijdens het werk ben je omringd door de prachtige natuur van de Veluwe en in je vrije tijd maak je lange wandelingen door het bos, langs kleurrijke heidevelden en eindeloze zandverstuivingen. De ideale plek om werk en ontspanning goed in balans te houden.

Roompot is de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland en de nummer twee van Europa. Onze meer dan 185 vakantieparken bevinden zich in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. In de ruim 17.000 vakantieaccommodaties worden jaarlijks zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt. Ruim 2.100 medewerkers zorgen het hele jaar dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Hopelijk hoor jij daar straks ook bij!

Werken Gelderland: ontwikkel je talenten bij Roompot Academy

Bij Roompot spelen onze werknemers een belangrijke rol in de onvergetelijke ervaring die we de gasten elke dag weer willen bezorgen. Daarom investeren we veel in bestaande medewerkers maar ook nieuw talent zoals jij. Onze Roompot Academy biedt cursussen, trainingen en zelfs complete opleidingen aan, zodat onze werknemers verder kunnen ontwikkelen en de ruimte hebben om door te groeien binnen de organisatie.

Werk zoeken in Gelderland: vacatures in verschillende vakgebieden

Zoek je werk in Gelderland? Momenteel hebben wij op de volgende vakantieparken vacatures openstaan:

  • Roompot Bospark De Schaapskooi in Epe;
  • Bungalowpark Hoenderloo.

Maak je mensen graag blij met jouw kookkunsten? Dan is een baan als zelfstandig werkend kok op een van onze vakantieparken in Gelderland echt iets voor jou. Je bereidt smakelijke gerechten voor in de keuken maar hebt ook contact met de gasten om hun wensen te bespreken. Naast voorbereide werkzaamheden voer je ook kwaliteitscontroles uit en houd je samen met het team de keuken schoon. In het laagseizoen spring je waar nodig ook bij om andere werkzaamheden op het park uit te voeren. Zo is het werk geen dag hetzelfde!

Als allround horeca medewerker ben je flexibel inzetbaar achter de bar, in de keuken, de bediening en in de snackbar. Deze baan is op het lijf geschreven van elke echte gastheer of gastvrouw! Van sleur op het werk is geen sprake want je voert elke dag weer andere werkzaamheden uit en ontmoet voortdurend nieuwe gasten.

Je vindt naast fulltime vacatures in Gelderland bij ons ook bijbanen in Gelderland die je combineert met een studie en seizoensgebonden werk om extra geld te verdienen in de vakanties.

Zo is er ook een horeca bijbaan als allround medewerker. Afwisselend werk waarbij je overal inzetbaar bent: van de keuken en de (snack)bar tot in de bediening. In tegenstelling tot de fulltime functie, zijn je uren flexibeler. Zo kun je lekker uitslapen en houd je genoeg vrije tijd over.

Heb je liever een baan op een vaste plek zodat je elke dag weet waar je aan toe bent? Dan is een bijbaan in de snackbar op het vakantiepark iets voor jou. Je zorgt ervoor dat de gasten snel kunnen genieten van hun bestelling, maakt tussendoor een praatje en houdt de snackbar schoon.

Van de customer service tot de huishoudelijke dienst, van human resources tot de inkoop. Bij de vacatures in Gelderland heb je de keuze uit uiteenlopende vakgebieden.

Bij welk park je het beste kunt solliciteren, is afhankelijk van jouw wensen en de openstaande vacatures. De parken van Roompot zijn gelegen in: Ermelo, Epe, Kootwijk, Vierakker, Dreumel, Ophemert, Putten en twee verschillende locaties in Hoenderloo. Bovendien bevinden veel vakantieparken zich midden in de natuur, waardoor je tijdens het werk het aangename vakantiegevoel ervaart.

Deze bijbanen zijn veelal seizoensgebonden maar in overleg mogelijk ook langere tijd uit te voeren. Zo ben je ook na de zomervakantie verzekerd van leuk werk met een aardige bijverdienste.

Ik zoek werk in Gelderland: bekijk al onze vacatures

Bovenstaande is slechts een greep uit de mogelijkheden die wij je bieden bij Roompot. Wij hebben altijd banen in Gelderland die bij jou passen. Ben je nieuwsgierig geworden? Gebruik dan de handige tool op de website en bekijk alle openstaande vacatures in Gelderland.

Bij Roompot vind je binnen een paar minuten de baan die bij je past. In elke vacature staat tot in detail beschreven wat de werkzaamheden zijn en wat we je te bieden hebben. Ook geven we duidelijk aan wat we van jou verwachten. Heb je vragen over een van de vacatures of wil je meer weten over Roompot in het algemeen? Neem dan contact met ons op. Wil je op een vacature reageren? Solliciteer direct met de button naast de vacature. Dan nemen we jouw sollicitatie meteen in behandeling.

Ook jouw droombaan vind je bij Roompot!