Vacatures in Limburg gezocht? Kom werken bij Roompot!

Gaat jouw hart sneller kloppen van de recreatiesector? Reageer dan op de vacatures Limburg van Roompot. Wanneer je bij de vacatures Noord Limburg of vacatures Zuid Limburg aan het werk gaat, merk je al snel dat geen dag hetzelfde is. Als grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland en de tweede van Europa, zorg je er in een dynamische omgeving voor dat de gasten van hun welverdiende vakantie kunnen genieten. Benieuwd naar de vacatures provincie Limburg van Roompot? Bekijk dan meteen de nieuwste vacatures in Limburg op onze website.

Verschillende vacatures in Limburg

Krijg jij energie van het opzetten van een team om met enthousiasme een druk restaurant te leiden? Of kun je niet tegen stof en houd je ervan zelfstandig aan het werk te gaan om alles brandschoon te maken? De vacatures in Limburg van Roompot zijn zeer uiteenlopend, zodat er voor ieder wat wils is. Je vindt bij Roompot onder meer vacatures Limburg binnen de administratie, inkoop & logistiek, customer service, beautycentra en het zwembad.

Alle vacatures Limburg 

 

Provincie Limburg vacatures in de horeca

Werken met een gedreven team om de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Met onze horeca vacatures Limburg kun je op verschillende plekken aan het werk gaan. In de bediening om de klanten gastvrij te ontvangen, in de keuken om hygiënisch en snel de beste gerechten te bereiden of in de snackbar om een warme hap aan de gasten te verzorgen. Samen met een team van collega’s zet je een beter Limburg op de kaart!

Alle horeca vacatures 

 

Supermarkt vacatures Limburg

Terwijl de gasten op het park wakker worden, schuif jij pistolets en croissants de oven in. En zodra de deuren van de winkel openen, zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat alles goed verloopt. Van bestellingen uitpakken tot boodschappen afrekenen. Alles op een vriendelijke en vrolijke manier, want je zit midden in de vakantiesfeer. Reageer op onze vacatures in Limburg als supermarkt medewerker.

Alle supermarkt vacatures 

 

Waarom reageren op de vacatures Limburg van Roompot?

Iedere dag breng je een lach op het gezicht van de gasten in het midden van de natuur. Met de vacatures in Limburg geniet je naast het ultieme werkgeluk onder meer van:

• Een aantrekkelijk salaris dat aansluit op de Recreatie CAO. Over het algemeen is dit hoger dan bij reguliere vacatures Limburg binnen de schoonmaak of horeca

• Een handige reiskostenvergoeding. Lukt het niet om zelf naar het vakantiepark te reizen? Dan regelen wij het vervoer bij de Limburg vacatures

• Fulltime werken in Limburg? Of een goed verdienende bijbaan naast je studie? Roompot biedt vacatures in Limburg aan die zowel parttime als fulltime zijn

• Je werkt samen met gepassioneerde collega’s in een gezellige werksfeer

Reageer direct op je favoriete vacatures Limburg bij Roompot

Lijkt een van de vacatures Limburg Zuid of Noord bij Roompot je geweldig? Solliciteer dan meteen via onze website. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega bij Roompot!