Werken in Limburg: vind jouw droombaan bij Roompot!

Wil je werken in Limburg? De zoektocht naar een vacature die bij jou past wordt meteen zo veel gemakkelijker dankzij Roompot. Aan werk in de provincie Limburg is geen gebrek, bij een van de meest toonaangevende en bekendste Nederlandse bedrijven. Naast een eerlijke verloning en een dynamische werkomgeving ben je ook zeker van gevarieerd werk in Limburg, welke keuze je ook maakt. Klaar om de handen uit de mouwen te steken? Solliciteer dan direct op een van de vacatures in Limburg van Roompot!

Bekijk alle vacatures in Limburg

Qurios Gulpen

Dit gloednieuwe park midden in het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg biedt bijzondere accommodaties aan. Met het hele gezin komen gasten hier genieten en jij kan helpen deze vakantie onvergetelijk te maken! Zien we jou snel op een van onze afdelingen?

Vacatures

 

Weerterbergen

Biedt voor zowel de gasten als onze medewerkers veel diversiteit. Weer of geen weer er is hier altijd wat te beleven! Ook hebben we een heerlijke pizzeria met enkel Italiaanse gerechten en wijnen. Een uniek concept op een gezellig vakantiepark waar jij onderdeel van kunt zijn!

Vacatures

 

Klein Vink

Een totaal ander park dan dat je van Roompot gewend bent. Er is namelijk ook een hotel aanwezig met Thermaal baden en diverse wellness mogelijkheden. Een zeer divers park, wat ook weer leuke en afwisselende functies met zich meebrengt. Jij kan onderdeel worden van dit grote en hechte team!

Vacatures

 

De voordelen van werken in Limburg bij Roompot

Werk vinden in Limburg is tegenwoordig geen enkele uitdaging meer en biedt alleen maar voordelen als je kiest voor een bedrijf als Roompot. De vacatures in Limburg geven je de mogelijkheid om in deze prachtige, groene streek te verblijven. Dat betekent genieten, ook als je aan het werk bent. De vele vakantieparken in Limburg liggen pal in de bossen, aan meren of in een heuvelachtig landschap en maken dat zelfs jij als medewerker een echt vakantiegevoel vervaart.

Nog een voordeel? Werk zoeken in Limburg bij Roompot, dat houdt in dat je kiest voor de tweede grootste aanbieder van vakantieparken in Europa. Onze ruim 2100 gastvrije medewerkers dragen bij aan een onvergetelijke vakantie voor elke bezoeker. Daarbij maken de rust, ruimte en talloze activiteiten op onze vakantieparken het allemaal nog beter, voor gast en medewerker.

Uiteenlopende vakgebieden bij vacatures in Limburg

Hou je van het contact met mensen tijdens je werk en is een baan als receptionist je op het lijf geschreven? Ben je ordelijk ingesteld en draag je graag bij aan een gezellige vakantieomgeving als schoonmaker? Wat je voorkeur of vaardigheden ook mogen zijn, bij Roompot is werk vinden in Limburg kinderspel. Reageer op de vacature die je aantrekt en voor je het weet ga je aan de slag. Tot de mogelijkheden behoren onder andere:

Administratieve vacatures Limburg

Ben je sociaal en praktisch ingesteld en kan je altijd je beste beentje voor zetten als je in contact komt met anderen? Misschien doe je wel niet liever dan hét aanspreekpunt zijn voor gasten op onze vakantieparken? In dat geval is een administratieve vacature in Limburg iets voor jou. Zo kies je bijvoorbeeld voor een baan als Receptiemedewerker of Allround Leisure Medewerker, waar contact met anderen centraal staat.

Horeca vacatures in Limburg

Bij een Roompot vakantiepark horen natuurlijk ook restaurants, bars en meer, want die maken het vakantieverblijf helemaal af. Dat betekent dat je ook heel wat werk in Limburg vindt in de horeca. Tot het takenpakket behoren maaltijden serveren, broodjes beleggen en afbakken, maar ook bijvoorbeeld de rekken van de plaatselijke supermarkt aanvullen. Denk maar aan een Bijbaan in de Supermarkt, een job als Hoofd Pizzeria Restaurant of een Zelfstandig Werkend Kok, voor zij die onze gasten graag betoveren met hun culinaire kunsten. Een andere optie is een Bijbaan in een Snackbar, waarbij je je klanten voorziet van de heerlijkste snacks.

Zwembad vacatures Limburg

Echte waterraten vinden eveneens precies wat ze zoeken tussen de vele vacatures bij Roompot. Kies voor een baan als Toezichthouder Thermaalbad, een bijbaan als Medewerker bij het Zwembad en Fietsverhuur of ga aan de slag als Allround Leisure Medewerker. Op die manier houd je het zwembad van het vakantiepark schoon, begeleid je bezoekers van het zwembad of thermaalbad en entertain je gasten en hun kinderen met leuke animatie en meer. Welke keuze je ook maakt, je baan is gegarandeerd gevarieerd en je zit nooit stil.

Technische vacatures in Limburg

Heb je een passie voor technische zaken en wil je daar graag je werk van maken? Ook bij Roompot hebben we behoefte aan handige en technische vakmensen. Een groot vakantiepark kan enkel het allerbeste comfort bieden als alle technische installaties naar behoren werken en daar kan jij als getalenteerde technicus zeker aan bijdragen. Van het melden en oplossen van storingen tot het onderhouden van installaties, jouw takenpakket is erg uitgebreid en je baan dus heel gevarieerd.

Werk gezocht in Limburg? solliciteer direct voor een van de vacatures in Limburg

Overtuigd van deze vacatures in Limburg? Reageer dan op je favoriete vacature, geef je e-mail op en wie weet kom je straks bij Roompot werken. Bekijk alle vacatures en je vindt ongetwijfeld een baan die bij jou past!