Werken in Limburg

Van de gezelligheid in Weert tot de Thermaal baden en wellness in Arcen en de bijzondere, nieuwe woningen in Gulpen. Onze parken in Limburg zijn zeer divers en bieden voor iedereen leuke uitdagingen aan. Of je nu in de wellness aan de slag wilt, in de animatie of in een prachtige pizzeria die enkel Italiaanse producten verkoopt, het kan allemaal! Wat voor uitdaging zit er voor jou tussen?

Bekijk alle vacatures in Limburg

Qurios Gulpen

Dit gloednieuwe park midden in het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg biedt bijzondere accommodaties aan. Met het hele gezin komen gasten hier genieten en jij kan helpen deze vakantie onvergetelijk te maken! Zien we jou snel op een van onze afdelingen?

Vacatures

 

Weerterbergen

Biedt voor zowel de gasten als onze medewerkers veel diversiteit. Weer of geen weer er is hier altijd wat te beleven! Ook hebben we een heerlijke pizzeria met enkel Italiaanse gerechten en wijnen. Een uniek concept op een gezellig vakantiepark waar jij onderdeel van kunt zijn!

Vacatures

 

Klein Vink

Een totaal ander park dan dat je van Roompot gewend bent. Er is namelijk ook een hotel aanwezig met Thermaal baden en diverse wellness mogelijkheden. Een zeer divers park, wat ook weer leuke en afwisselende functies met zich meebrengt. Jij kan onderdeel worden van dit grote en hechte team!

Vacatures