Vacatures in Noord Holland gezocht? Kom werken bij Roompot!

Is werken op een saai kantoor niks voor jou? Krijg je juist energie van contact met mensen en buiten zijn? Dan is werken in Noord-Holland bij Roompot iets voor jou! Wij bieden je een dynamische werkomgeving aan in de toeristische sector, met altijd leven in de brouwerij. Werken in de provincie Noord Holland betekent dat je het hele jaar geniet van het strand en gezellige badplaatsen. Ook bruisende steden als Amsterdam en Haarlem zijn vlakbij. Ideaal om na een dienst wat te eten of drinken met collega’s.

Verschillende vacatures in Noord Holland

Is werken op een saai kantoor niks voor jou? Krijg je juist energie van contact met mensen en buiten zijn? Dan is werken in Noord Holland bij Roompot iets voor jou! Wij bieden je een dynamische werkomgeving aan in de toeristische sector, met altijd leven in de brouwerij. Werken in de provincie Noord Holland betekent dat je het hele jaar geniet van het strand en gezellige badplaatsen.

Alle vacatures Noord Holland 

 

Provincie Noord Holland vacatures in de horeca

Werken met een gedreven team om de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Met onze horeca vacatures in Noord Holland kun je op verschillende plekken aan het werk gaan. In de bediening om de klanten gastvrij te ontvangen, in de keuken om hygiënisch en snel de beste gerechten te bereiden of in de snackbar om een warme hap aan de gasten te verzorgen. Samen met een team van collega’s zet je een beter Noord Holland op de kaart!

Alle horeca vacatures 

 

Vacatures in Noord Holland in de huishoudelijke dienst

Krijgen vlekken of stof bij jou geen kans? Bij de vacatures Noord Holland voor de huishoudelijke dienst zijn we op zoek naar jou. Het team van de huishoudelijke dienst zorgt ervoor dat de vakantieverblijven gedurende het hele jaar door blinkend schoon blijven. Je verzorgt een glimlach op het gezicht van de gasten die in alle rust en ruimte komen ontspannen.

Alle huishoudelijke vacatures 

 

Vacatures Noord Holland: werken in verschillende vakgebieden

In Noord Holland zijn er vacatures op de volgende vakantieparken:

• Kustpark Egmond aan Zee;
• Marinapark Volendam;
• Qurios Bloemendaal aan Zee;
• Qurios Callantsoog;
• Qurios Zandvoort;
• Strandhuisjes Julianadorp;
• Vakantiepark Callassande;
• Wijk aan Zee.

Onze vacatures in Noord Holland Noord en de rest van de provincie richten zich op verschillende vakgebieden. Ben jij handig en klus je graag? Bekijk dan onze vacatures in de provincie Noord Holland voor technische dienst medewerker. Met jouw kennis en kunde zorg je ervoor dat de gasten onbezorgd genieten van hun verblijf en de faciliteiten op het park.

Als Frontoffice medewerker ben jij een belangrijke spil en werk je nauw samen met de beheerder, technische dienst en huishoudelijke dienst. En dat alles op een steenworp van het strand. Als medewerker sanitair zorg je ervoor dat de vakantiewoningen en sanitaire gebouwen altijd spik en span zijn voor de gasten.

Heb je graag contact met de gasten? Kies dan voor een (bij)baan in een van onze horecagelegenheden dichtbij het strand en geniet elke dag van een vakantiesfeer. Voel je je als een vis in het water en houd je van tropische sferen? Dan is een baan in de overdekte zwembaden op onze vakantieparken echt iets voor jou. Je houdt toezicht en maakt schoon, maar staat ook achter de receptie en in de shop. Kortom: een zeer afwisselende baan.

Als host ben je de eerste om nieuwe gasten te verwelkomen op onze parken in Noord Holland. Je beantwoordt vragen en lost eventuele problemen op en creëert zo voor de gasten het ultieme vakantiegevoel. Ben jij een echte gangmaker? Bekijk dan onze vacatures in Noord Holland in het vakgebied ‘leisure & entertainment’. Misschien zorg jij straks voor een onvergetelijke beleving voor onze gasten.

Bekijk onze vacatures in Noord Holland

Bovenstaande is slechts een greep uit de mogelijkheden die wij je bij Roompot bieden. Wil je in de provincie Noord Holland vacatures zoeken? Gebruik de handige tool op de website van Roompot.

Kun je niet wachten om te solliciteren? Klik dan direct op de button naast de vacature zodat we jouw sollicitatie direct in behandeling kunnen nemen.

Ook jouw droombaan vind je bij Roompot!