Werken in Noord-Holland

Vakantie in Noord-Holland betekent zon, zee en strand. Of je nu dicht bij jouw stad of lekker aan het strand wilt werken, het kan allebei. Zo kun je voor óf na je dienst genieten van de zon, zee en het strand, maar je bent ook zo terug in jouw woonplaats. Onze vakantieparken zijn het gehele jaar geopend en wij bieden functies in verschillende vakgebieden aan. Zit hier voor jou ook wat tussen?

Bekijk alle vacatures in Noord-Holland

Kustpark Egmond aan Zee

Vlak bij een grote badplaats en midden in de duinen ligt Kustpark Egmond aan Zee. Vind jij het leuk om onze gasten te voorzien van heerlijke gerechten of dranken of hou jij liever de huisjes schoon? Het kan allemaal, kijk snel wat we jou kunnen bieden!

Vacatures

Marinapark Volendam

Traditionele klederdracht, houten huizen en gerookte paling. Dit typeren de oer- Hollandse tradities. Wil jij werken in een dynamische omgeving in het toerisme? Wij hebben diverse functies openstaan en ook allround combi’s zijn mogelijk.

Vacatures

Qurios Bloemendaal aan Zee

Dit park is gelegen in de populaire badplaats Bloemendaal aan Zee. Het is een ideale plek voor strand- en natuurliefhebbers. Wil jij samen met dit team onze gasten voorzien van een geweldig verblijf? Bekijk snel de mogelijkheden op dit park.

Vacatures

Qurios Callantsoog

Eén van de nieuwste parken van de Qurios groep, rustig gelegen achter de duinen en weg van de drukte. Sta jij te popelen om de zomer te komen werken in een fijne omgeving? Solliciteer nu, dan hopen we snel kennis te kunnen maken!

Vacatures

Qurios Zandvoort

Natuur, avontuur en ontspanning komen hier perfect samen. Het uitgestrekte zandstrand vol gezellige Beach clubs, de levendige boulevard en het Formule 1 circuit als achtergrond. In deze werkomgeving kom jij tot leven!

Vacatures

Strandhuisjes Julianadorp

Je vakantiehuis op het strand, wat een heerlijk idee. In het hoogseizoen verwelkomen wij onze gasten hier pal op het strand, net als dat onze receptie hier te vinden is! Wil jij komen werken op deze unieke locatie op het strand? Solliciteer dan snel!

Vacatures

Vakantiepark Callassande

Vakantiepark Callassande is gelegen in een mooie natuurlijke omgeving, hierbij komen onze gasten volledig tot rust. Wil jij werken in een fijne omgeving, waarbij je gast centraal stelt? Solliciteer snel en bekijk onze opties voor dit seizoen!

Vacatures

Wijk aan Zee

Op dit prachtige vakantiepark kunnen gasten in één van de strandhuisjes overnachten en heerlijk genieten op het strandpaviljoen na een relaxed dagje strand. Sta jij te popelen om dit seizoen aan de slag te gaan in de horeca, met het zand onder je voeten?

Vacatures