Vacatures op de Waddeneilanden gezocht? Kom werken bij Roompot!

Mensen een onvergetelijke vakantie bezorgen, dat is waar wij voor staan. Wil jij dit ook? Bekijk dan onze vacatures op de Waddeneilanden. Roompot heeft meerdere vakantieparken op de Wadden en diverse vacatures. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag in onze wellnessfaciliteiten of neem je plaats in de keuken om de smaakpapillen van onze gasten te verwennen.

Ben je graag met je handen bezig, dan is een baan bij onze technische dienst iets voor jou. In deze functie zorg je ervoor dat alles perfect werkt, van televisies in de accommodaties tot de verlichting op het vakantiepark. Ook zoeken we regelmatig entertainers die onze jonge vakantiegangers vermaken, bijvoorbeeld met knutselactiviteiten of sport en spel. Check snel onze Wadden vacatures om te zien of jouw droombaan ertussen zit!

Alle vacatures op de Waddeneilanden

Op de Waddeneilanden hebben we vacatures in diverse vakgebieden, bijvoorbeeld horeca en techniek, en op verschillende niveaus. Zo kun je bij ons aan de slag als keukenmedewerker, maar ook als zelfstandig werkend kok. Heb jij oog voor detail en een passie voor schoonmaken? Solliciteer dan op een vacature op de Wadden voor medewerker schoonmaak en sluit je aan bij ons gezellige team.

Alle vacatures Waddeneilanden 

 

Horeca vacatures op de Waddeneilanden

Van klantvriendelijke bediening waarbij je de maaltijden netjes aan tafel serveert tot de spoelkeuken waar je zorgt voor een hygiënisch frisse werkplek. Met de horeca vacatures Waddeneilanden van Roompot kun je alle kanten op. In een sfeervol team zorg jij ervoor dat het hele proces in het restaurant op rolletjes loopt. Iedere maaltijd, snack of cocktail behandel je met uiterste zorg, zodat de gasten maximaal genieten van hun bestelling.

Alle horeca vacatures  

 

Vacatures op de Waddeneilanden in de huishoudelijke dienst

Krijgen vlekken of stof bij jou geen kans? Bij de vacatures Waddeneilanden voor de huishoudelijke dienst zijn we op zoek naar jou. Het team van de huishoudelijke dienst zorgt ervoor dat de vakantieverblijven gedurende het hele jaar door blinkend schoon blijven. Je verzorgt een glimlach op het gezicht van de gasten die in alle rust en ruimte komen ontspannen.

Alle huishoudelijke vacatures 

 

Bekijk onze Waddeneilanden vacatures, lees hoe een werkdag er voor jou uit gaat zien en solliciteer direct online op de functie die jou het meest aanspreekt. Het enige dat je hoeft te doen is je persoonlijke gegevens invullen en de gevraagde documenten aanleveren. Zien wij een match, dan nodigen we je uit voor een eerste sollicitatiegesprek. Wie weet mogen wij je binnenkort verwelkomen in ons enthousiaste team wanneer je komt werken op de Waddeneilanden bij Roompot.

Fulltime, bijbaan of stage

Ben je nog bezig met een opleiding en zoek je een plek om praktijkervaring op te doen en jezelf verder te ontwikkelen? We hebben regelmatig vacatures op de Waddeneilanden voor bijbanen en interessante stageplekken. Leer bijvoorbeeld de fijne kneepjes van het koksvak, of wordt een echte professional in het ontvangen van gasten. Daarnaast zoeken we ervaren medewerkers in diverse sectoren die in vol- of deeltijd bij ons aan de slag willen. Goed om te weten: we vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en daarom krijgt iedere nieuwe medewerker toegang tot de Roompot academy, waar je een breed aanbod aan online trainingen vindt. Ook organiseren we jaarlijks talloze trainingen om een nog hoger niveau van gastvrijheid te bereiken. Spreekt dit je aan? Check dan de vacatures Waddeneilanden, kies je favoriet en solliciteer vandaag nog! Misschien bezorg jij binnenkort, samen met ons gepassioneerde team, onze gasten de vakantie van hun dromen!