Werken op de Waddeneilanden

Wie wil dat nou niet, heerlijk op een prachtig eiland werken? Op zowel Texel als Ameland vind je onze Roompot parken. Of je nu op de eilanden woont of van het vaste land komt, we zorgen dat jij hier een leuk plekje krijgt. De mogelijkheid is er altijd om intern op het park te verblijven, mocht je van ver komen. Dus schroom zeker niet om te solliciteren op een van deze prachtige parken!

Bekijk alle vacatures op de Waddeneilanden

Kustpark Texel

Op loopafstand van de bruisende kustplaats De Koog, ligt ons kustpark. Ben jij op zoek naar een baan in het zwembad of liever in de horeca? Laat ons jouw voorkeur weten en wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden!

Vacatures

 

Qurios Ameland

Qurios Ameland ligt precies tussen de vuurtoren en het gastvrije dorp Hollum in, zo is er van alles te doen op loop- en fietsafstand voor onze gasten. Wil jij komen werken op het eiland en dicht bij de kust van Ameland? Solliciteer dan snel!

Vacatures

 

Vakantiepark Boomhiemke

Gelegen op het mooiste stukje van Ameland, aan de voet van de Hollumer duinen en pal naast een natuurgebied, vind je Vakantiepark Boomhiemke. Voor dit park zoeken wij nog nieuwe collega’s op diverse afdelingen, bekijk dus snel jouw mogelijkheden!

Vacatures