Vacatures in Zeeland gezocht? Kom werken bij Roompot!

Zoek je werk in Zeeland binnen de recreatiesector? Dan zijn de vacatures in Zeeland van Roompot iets voor jou! Bij deze provincie Zeeland vacatures ga je aan de slag bij een oer-Hollands en gepassioneerd bedrijf. In een dynamische en gezellige sfeer is geen dag gelijk bij de vakantieparken. Kun je niet wachten om te komen werken in Zeeland bij Roompot? Reageer dan direct op een van de Zeeland vacatures van Roompot!

Vacatures binnen verschillende vakgebieden

Ben jij één van de helden die de vakantiehuizen tiptop schoonmaakt? Of kies jij voor een van onze horeca vacatures Zeeland om de lekkerste gerechten bij de gasten op tafel te zetten? Bij Roompot heb je de mogelijkheid om op vacatures Zeeland te reageren in de meest uiteenlopende vakgebieden.

Alle vacatures Zeeland 

 

Horeca vacatures in Zeeland bij Roompot

In een enthousiast team met passie de beste horeca ervaring neerzetten. Dat is waarom het bij de horeca Zeeland vacatures van Roompot om draait. Van de bediening tot de spoelkeuken, van zelfstandig werkende kok tot een bijbaan in de snackbar. Jij draagt bij aan de positieve vakantie ervaring van de vakantiegangers. Dit doe je uiteraard samen met een gezellig team collega’s.

Horeca vacatures 

 

Vacatures in Zeeland in de huishoudelijke dienst

Krijgen vlekken of stof bij jou geen kans? Bij de vacatures Zeeland voor de huishoudelijke dienst zijn we op zoek naar jou. Het team van de huishoudelijke dienst zorgt ervoor dat de vakantieverblijven gedurende het hele jaar blinkend schoon blijven. Je verzorgt een glimlach op het gezicht van de gasten die in alle rust en ruimte komen ontspannen.

Schoonmaak vacatures 

 

Waarom werken in Zeeland bij Roompot?

Met de vacatures in Zeeland bij Roompot verblijf je continu op de mooiste plekken van de provincie Zeeland, zelfs terwijl je bezig bent met je werkzaamheden. De vakantieparken bevinden zich midden in de natuur of aan de kust, waardoor je tijdens het werk het aangename vakantiegevoel ervaart. Bovendien reageer je bij de vacatures provincie Zeeland van Roompot op de grootste vakantie aanbieder van Nederland. In Europa is Roompot de nummer twee. Roompot onderscheidt zich met meer dan 2100 medewerkers door de gastvrijheid, rust en ruimte en vele activiteiten in het park.

Solliciteer direct op een van de bijzondere vacatures Zeeland van Roompot

Lijken de vacatures Zeeland van Roompot iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer op onze vacatures. Wie weet verwelkomen we je binnenkort als nieuwe collega bij Roompot!