Werken in Zeeland? Dat kan bij Roompot!

Bij Roompot zetten wij ons dagelijks in om iedereen de bestemming van zijn dromen te laten vinden. Is dat ook jouw doel? Kom dan werken in Zeeland bij Roompot. Op onze verschillende Zeeuwse parken zijn we altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die de ervaring van onze gasten onvergetelijk willen maken. Werk je liever achter de schermen? Geen punt, want ook daar doen wij hard ons best om de leukste vakanties mogelijk te maken. Kom dus werken in Zeeland en vind de vacature die bij jou past.

Bekijk alle vacatures in Zeeland

Beach Resort Nieuwvliet Bad

In Nieuwvliet-Bad kun je op een gloednieuw vakantiepark aan de slag. De teams zijn nog vers en aan jou de eer om samen met hen het park op de kaart te zetten. Wie wil er nou niet op dit beach style park aan de slag?

Vacatures

Roompot Beach Resort

Wil jij komen werken aan de Zeeuwse kust, op één van onze grootste parken in Zeeland? In deze prachtige omgeving komen onze gasten tot rust. Wist je dat het hier voor Roompot allemaal begonnen is? Tot snel!

Vacatures

 

Noordzee Résidence Cadzand Bad

Cadzand heeft een eigen ontwikkelde menukaart. Het team is vooruitstrevend en gaat voor de beste kwaliteit. Er wordt goed samengewerkt tussen de afdelingen en wij staan ook zeker voor jouw ideeën open!

Vacatures

Hof Domburg

Domburg is een hippe badplaats die al jaren bekend is bij het massatoerisme. Locals en toeristen maken hier dagelijks gebruik van de vele wellness en leisure faciliteiten in De Parel en het vakantiepark zelf. Kom jij dit team versterken?

Vacatures

 

Noordzee Résidence De Banjaard

Op deze prachtige locatie, direct aan het Noordzeestrand en vlak bij de Oosterschelde vind je ons vakantiepark. Om al onze faciliteiten draaiende te houden hebben wij jouw hulp nodig, kom jij hier een geweldige zomer beleven?

Vacatures

Camping Dishoek

Deze gezellige familiecamping ligt pal onder de duinen. Je werkt hier in een klein en hecht team en in de wintermaanden kijken we samen waar je jouw ambities verder kan ontwikkelen binnen Roompot. Zien wij jou hier snel?

Vacatures

 

De Soeten Haert

Dit park biedt diverse opties zoals werken in de horeca in combinatie met onze mini market. Vind jij het leuk om gasten te informeren over de omgeving? Dan biedt ook onze receptie mogelijkheden. Wij hopen jou snel te mogen verwelkomen!

Vacatures

Camping de Zandput

Wil jij komen werken op onze rustig gelegen camping, vlak bij de zee en dicht bij de natuur? Samen met een vast team van jong tot oud, staan wij gereed om onze gasten van de beste service te voorzien. Zien wij jou dit hoogseizoen?

Vacatures

Zeebad

Op Zeebad zijn we bevoorrecht met een grote sporthal die veel door lokale sportverenigingen wordt gebruikt én waar we jaarlijks ons springkussenfestijn houden. Op Zeebad is elke dag een feestje en ook jij kan aan de slag in dit hechte team.

Vacatures

Een bedrijf vol ambitie én gezelligheid

Roompot timmert al sinds 1965 aan de weg om dé kustspeler van Nederland te worden. Dat is inmiddels gelukt dankzij een gezonde dosis ambitie en een team vol enthousiaste medewerkers. We gaan graag op zoek naar nieuwe manieren om vakantiegangers de perfecte belevenis te bieden, van nieuwe luxe vakantieparken tot speciale voorzieningen voor gasten die wat extra ondersteuning nodig hebben. Het is deze ambitie die Roompot zo typeert, net als de gezelligheid binnen onze teams. Vakantie is iets om van te genieten, maar werk mag dat ook zijn. Wordt er dus werk gezocht in Zeeland? Bekijk dan vooral de vacatures van Roompot.

Werken in Zeeland: sfeervol en veelzijdig

Zeeland is de provincie van de uitgestrekte stranden en sfeervolle badplaatsen. Dat klinkt toch als de ideale plek om te werken? Op onze vakantieparken geniet je van dat vakantiegevoel, ook gewoon tijdens je werkdag. Ruik de frisse zeelucht of waai lekker uit terwijl je onze gasten van dienst bent. Werk je in de backoffice? Dan geniet je van die ongedwongen sfeer waar Zeeland om bekendstaat. Samen met fijne collega’s werk je in een van de mooiste provincies van Nederland. Wat wil je nog meer?

Op welk park kom jij werken?

Roompot is een echte kustspeler. Daarom vind je talloze vakantieparken in Zeeland waar jij je steentje bij kunt dragen. Kom je misschien in de keuken werken bij Noordzee Résidence Cadzand Bad? Of wil je graag als host aan de slag gaan op Beach Resort Nieuwvliet Bad? Van schoonmaakkrachten tot medewerkers voor de minimarkt: we kunnen jouw hulp altijd gebruiken. Op de vakantieparken kom je in contact met de gasten en krijg je de kans om ze een onvergetelijke vakantie te laten beleven. Dat maakt werken in Zeeland zo divers. De ene dag organiseer je leuke activiteiten voor de kinderen, terwijl je de volgende dag een sportwedstrijd in goede banen leidt.

Zet je in achter de schermen

Bij Roompot willen we iedereen de ideale vakantie laten beleven. Dat doen we niet alleen door ze op onze vakantieparken van dienst te zijn. Achter de schermen valt er ook genoeg te doen. Houd jij je graag bezig met ICT? Of wil je er juist voor zorgen dat de financiële kant op rolletjes loopt? Kom dan werken in Zeeland. Voor ons hoofdkantoor zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen met de juiste kennis om de mooiste vakantiebelevenissen te creëren. Zet je in voor de marketing van Roompot of ondersteun juist de administratie. Wat jouw talent ook is, je vindt passend werk in Zeeland bij Roompot.

Banen en stages bij Roompot in Zeeland

Doordat Roompot talloze vakantieparken in Zeeland heeft, heb je hier altijd de keuze uit verschillende vacatures. Zit er op dit moment niets bij dat je aanspreekt? Kijk morgen nog maar eens, want misschien komt dan ineens jouw droomvacature voorbij. Misschien ben je nog niet op zoek naar een baan, maar wel naar een stage. Ook dan vind je in Zeeland werk dat bij je opleiding past. Leer de fijne kneepjes van het marketing vak of stel je kookkennis op de proef. Doordat Roompot een groot bedrijf is, krijg je hier echt de mogelijkheid om jezelf volop te ontwikkelen.

Verschillende contracttypen

Of je nu op zoek bent naar een bijbaan voor enkele uren per maand of juist 40 uur per week wilt gaan werken: het kan allemaal bij Roompot. Werk zoeken in Zeeland wordt extra makkelijk dankzij de handige filteropties. Geef gewoon aan welk contracttype jij zoekt en je vindt vervolgens alle geschikte vacatures. Wil je per direct aan de slag of zoek je juist een baan voor komende zomer? Er is altijd wel iets passends te vinden wanneer je onze vacatures in Zeeland bekijkt.

Bekijk de vacatures van Roompot

Ik zoek werk in Zeeland, maar waar moet ik beginnen? Bij de vacatures van Roompot, natuurlijk! Wat je werkveld of ambitie ook is: bij Roompot kun je je ei kwijt. Doe horecaervaring op, zet je in voor de beste customer service of duik in de wereld van e-commerce. Onze vacatures in Zeeland zijn veelzijdig, waardoor je altijd verder kunt met jouw kennis en expertise. Groei je graag door naar een andere functie? Dat kan natuurlijk ook. Kom dus werken in Zeeland en bekijk onze vacatures.