Werken in Zeeland

Vakantie in Zeeland betekent zon, zee en strand. Dat geld dus ook als jij hier aan het werk gaat! Veel van onze parken liggen direct aan het strand, waardoor jij voor óf na je werkdag gelijk een verfrissende duik kunt nemen en nog even van het zonnetje kan genieten. We hebben seizoensgebonden campings, maar ook vakantieparken waar je het hele jaar door aan de slag kunt in veel verschillende functies. Zit hier voor jou ook wat tussen?

Bekijk alle vacatures in Zeeland

Beach Resort Nieuwvliet Bad

In Nieuwvliet-Bad kun je op een gloednieuw vakantiepark aan de slag. De teams zijn nog vers en aan jou de eer om samen met hen het park op de kaart te zetten. Wie wil er nou niet op dit beach style park aan de slag?

Vacatures

Roompot Beach Resort

Wil jij komen werken aan de Zeeuwse kust, op één van onze grootste parken in Zeeland? In deze prachtige omgeving komen onze gasten tot rust. Wist je dat het hier voor Roompot allemaal begonnen is? Tot snel!

Vacatures

 

Noordzee Résidence Cadzand Bad

Cadzand heeft een eigen ontwikkelde menukaart. Het team is vooruitstrevend en gaat voor de beste kwaliteit. Er wordt goed samengewerkt tussen de afdelingen en wij staan ook zeker voor jouw ideeën open!

Vacatures

Hof Domburg

Domburg is een hippe badplaats die al jaren bekend is bij het massatoerisme. Locals en toeristen maken hier dagelijks gebruik van de vele wellness en leisure faciliteiten in De Parel en het vakantiepark zelf. Kom jij dit team versterken?

Vacatures

 

Noordzee Résidence De Banjaard

Op deze prachtige locatie, direct aan het Noordzeestrand en vlak bij de Oosterschelde vind je ons vakantiepark. Om al onze faciliteiten draaiende te houden hebben wij jouw hulp nodig, kom jij hier een geweldige zomer beleven?

Vacatures

Camping Dishoek

Deze gezellige familiecamping ligt pal onder de duinen. Je werkt hier in een klein en hecht team en in de wintermaanden kijken we samen waar je jouw ambities verder kan ontwikkelen binnen Roompot. Zien wij jou hier snel?

Vacatures

 

De Soeten Haert

Dit park biedt diverse opties zoals werken in de horeca in combinatie met onze mini market. Vind jij het leuk om gasten te informeren over de omgeving? Dan biedt ook onze receptie mogelijkheden. Wij hopen jou snel te mogen verwelkomen!

Vacatures

Camping de Zandput

Wil jij komen werken op onze rustig gelegen camping, vlak bij de zee en dicht bij de natuur? Samen met een vast team van jong tot oud, staan wij gereed om onze gasten van de beste service te voorzien. Zien wij jou dit hoogseizoen?

Vacatures

Zeebad

Op Zeebad zijn we bevoorrecht met een grote sporthal die veel door lokale sportverenigingen wordt gebruikt én waar we jaarlijks ons springkussenfestijn houden. Op Zeebad is elke dag een feestje en ook jij kan aan de slag in dit hechte team.

Vacatures