Horeca

Het werken in de horeca is hard werken combineren met een hoop plezier! Bij Roompot vind je diverse horeca vacatures bij jou in de buurt. In de bediening, keuken, snackbar of spoelkeuken, het kan allemaal. Als medewerker bediening serveer je met  veel enthousiasme gerechten uit en draag je bij aan de vakantiebeleving van onze gasten! Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met een gezellige groep collega’s. Jij zorgt er in de keuken voor dat ieder gerecht met de uiterste zorg wordt behandeld en vervolgens de keuken ‘perfect’ verlaat. In de snackbar bereid je eenvoudige snackmaaltijden en zorg je ervoor dat onze gasten kunnen genieten van een lekker snelle hap.

Horeca vacatures Zeeland

Horeca vacatures

Weert

Snackbar medewerker

Als medewerker in de snackbar op ons mooie park in Weert ga je samen met een jouw team de lekkerste friet en snacks bakken voor onze gasten!

Bekijk deze vacature
Ouddorp

Supervisor horeca

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol en wil jij gasten een onvergetelijke ervaring en uitstekende service bieden? Kom dan snel kennismaken op Strandpark Duynhille!

Bekijk deze vacature
Kamperland

Zelfstandig werkend kok

Jij bent gedreven en hebt een passie voor eten en drinken. In samenwerking met het keukenteam op de Banjaard maak jij de lekkerste gerechten voor onze gasten!

Bekijk deze vacature
Hellevoetsluis

Zelfstandig werkend kok

Heb jij een passie voor heerlijk eten? En houd je ervan om in de keuken bezig te zijn in een gezellig team? Dan is dit waar jij naar op zoek bent!

Bekijk deze vacature