Horeca

Het werken in de horeca is hard werken combineren met een hoop plezier! In de bediening, keuken, snackbar of spoelkeuken, het kan allemaal. Als medewerker bediening serveer je met  veel enthousiasme gerechten uit en draag je bij aan de vakantiebeleving van onze gasten! Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met een gezellige groep collega’s. Jij zorgt er in de keuken voor dat ieder gerecht met de uiterste zorg wordt behandeld en vervolgens de keuken ‘perfect’ verlaat. In de snackbar bereid je eenvoudige snackmaaltijden en zorg je ervoor dat onze gasten kunnen genieten van een lekker snelle hap.

Horeca vacatures

Weert

Chef pizza bakker

De Italiaanse keuken is jouw passie! Verse pizza, verse pasta; allemaal door jou op authentieke wijze bereid. Lees snel meer over jouw nieuwe baan bij dit nieuwe concept!

Bekijk deze vacature
De Koog, Texel

Zelfstandig werkend kok op Texel

Jij bent gedreven en hebt een passie voor eten en drinken. In samenwerking met het keukenteam op het park maak jij de lekkerste gerechten voor onze gasten!

Bekijk deze vacature
Overveen

Horecamanager in Bloemendaal (Qurios)

Voel jij je thuis in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is en weet je met jouw gastvrije houding ervoor te zorgen dat iedere gast het ultieme vakantiegevoel ervaart? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature
Hollum, Ameland

Zelfstandig werkend kok op Ameland (Qurios)

Koken is jouw passie! Jij voelt je helemaal thuis in de keuken en serveert onze gasten de lekkerste gerechten.

Bekijk deze vacature