Horeca

Het werken in de horeca is hard werken combineren met een hoop plezier! Bij Roompot vind je diverse horeca vacatures bij jou in de buurt. In de bediening, keuken, snackbar of spoelkeuken, het kan allemaal. Als medewerker bediening serveer je met  veel enthousiasme gerechten uit en draag je bij aan de vakantiebeleving van onze gasten! Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met een gezellige groep collega’s. Jij zorgt er in de keuken voor dat ieder gerecht met de uiterste zorg wordt behandeld en vervolgens de keuken ‘perfect’ verlaat. In de snackbar bereid je eenvoudige snackmaaltijden en zorg je ervoor dat onze gasten kunnen genieten van een lekker snelle hap.

Horeca vacatures Zeeland

Horeca vacatures

Weert

Medewerker Snackbar

Bij Snackbar Billy’s Burgers op Roompot Weerterbergen ben jij hét gezicht voor onze gasten. Je maakt de lekkerste snacks klaar, serveert met een glimlach en zorgt ervoor dat onze cafetaria altijd spic en span is.

Bekijk deze vacature
Vrouwenpolder

Bijbaan Snackbar

Goed verdienen in een flexibele bijbaan op ons vakantiepark? Dan ben jij misschien wel de snackbar topper die wij zoeken!

Bekijk deze vacature
Weert

Medewerker Wafel- & IJskraam

Ben jij klaar om een lach op het gezicht van onze gasten te toveren met heerlijke wafels en ijsjes? Kom werken bij onze wafel- en ijskraam op Roompot Weerterbergen en maak elke dag zoet en onvergetelijk! Solliciteer nu en maak van elke werkdag een feestje! 🍦🧇

Bekijk deze vacature
Wijk aan zee

Manager Strandpaviljoen de kust

Jouw collega’s werken maar al te graag met jou samen op het strand van Wijk aan Zee. Samen knallen op een superdrukke avond; daar krijg jij energie van!

Bekijk deze vacature