Horeca

Het werken in de horeca is hard werken combineren met een hoop plezier! In de bediening, keuken, snackbar of spoelkeuken, het kan allemaal. Als medewerker bediening serveer je met  veel enthousiasme gerechten uit en draag je bij aan de vakantiebeleving van onze gasten! Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met een gezellige groep collega’s. Jij zorgt er in de keuken voor dat ieder gerecht met de uiterste zorg wordt behandeld en vervolgens de keuken ‘perfect’ verlaat. In de snackbar bereid je eenvoudige snackmaaltijden en zorg je ervoor dat onze gasten kunnen genieten van een lekker snelle hap.

Horeca vacatures

Callantsoog

Bijbaan bediening

Zoek jij een leuke bijbaan in de horeca waar je veel kan leren? Zoek dan niet verder en solliciteer bij Roompot Callantsoog

Bekijk deze vacature
Hollum, Ameland

Bediening medewerker

Knallen met je gezellige collega’s op een drukke avond en daarna de dag samen afsluiten met een lekker drankje!

Bekijk deze vacature
Arcen

Bediening medewerker

Voor de Brasserie in ons Thermaalbad zijn we op zoek naar een Medewerker Bediening. In deze functie is geen dag hetzelfde. Onze Brasserie bevind zich in het Thermaalbad waar onze gasten genieten van onze baden en Wellness. 

Bekijk deze vacature
Hollum, Ameland

Bijbaan bediening

Zoek jij een leuke bijbaan in de horeca waar je veel kan leren? Zoek dan niet verder en solliciteer bij Vakantiepark Boomhiemke!

Bekijk deze vacature