Horeca

Het werken in de horeca is hard werken combineren met een hoop plezier! In de bediening, keuken, snackbar of spoelkeuken, het kan allemaal. Als medewerker bediening serveer je met  veel enthousiasme gerechten uit en draag je bij aan de vakantiebeleving van onze gasten! Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met een gezellige groep collega’s. Jij zorgt er in de keuken voor dat ieder gerecht met de uiterste zorg wordt behandeld en vervolgens de keuken ‘perfect’ verlaat. In de snackbar bereid je eenvoudige snackmaaltijden en zorg je ervoor dat onze gasten kunnen genieten van een lekker snelle hap.

Horeca vacatures

Mierlo

Snackbar medewerker parttime

Heel veel frietjes en snacks bakken met je gezellige collega’s op een drukke avond in de snackbar en daarna de dag samen afsluiten met een lekker drankje!

Bekijk deze vacature
Arcen

Zelfstandig werkend kok

Koken is jouw passie; jij voelt je helemaal thuis in de keuken en zorgt ervoor dat onze gasten optimaal kunnen genieten van alle culinaire gerechten

Bekijk deze vacature
Epe

Zelfstandig werkend kok

Jij bent dé gedreven en zelfstandige kok die ervoor gaat zorgen dat de keuken op Bospark de Schaapskooi op volle toeren draait!

Bekijk deze vacature
Weert

Supervisor Horeca

Lekker knallen met het horecateam op een superdrukke avond; daar krijg jij energie van!

Bekijk deze vacature