Horeca

Het werken in de horeca is hard werken combineren met een hoop plezier! In de bediening, keuken, snackbar of spoelkeuken, het kan allemaal. Als medewerker bediening serveer je met  veel enthousiasme gerechten uit en draag je bij aan de vakantiebeleving van onze gasten! Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met een gezellige groep collega’s. Jij zorgt er in de keuken voor dat ieder gerecht met de uiterste zorg wordt behandeld en vervolgens de keuken ‘perfect’ verlaat. In de snackbar bereid je eenvoudige snackmaaltijden en zorg je ervoor dat onze gasten kunnen genieten van een lekker snelle hap.

Horeca vacatures

Kamperland

Sous Chef

Als Sous Chef aan de slag in de keuken van de gezellige hippe beachclub in het leukste en grootste kunstpark van Zeeland? Dan is dit waar jij naar op zoek bent!

Bekijk deze vacature
Kamperland

Bijbaan Horeca medewerker Beachclub

Met veel enthousiasme serveer jij de bestellingen voor de drankjes en gerechten en draag je bij aan de vakantiebeleving van je gasten! De gezelligste vakantie- en weekend bijbaan.

Bekijk deze vacature
Kamperland

Zelfstandig werkend kok beachclub

Aan de slag in de keuken van de gezellige hippe beachclub in het leukste en grootste kunstpark van Zeeland? Dan is dit waar jij naar op zoek bent!

Bekijk deze vacature
Kamperland

Medewerker Bediening Beachclub

Met veel enthousiasme neem jij de bestellingen voor de drankjes en gerechten op en draag je bij aan de vakantiebeleving van je gasten!

Bekijk deze vacature