Horeca

Het werken in de horeca is hard werken combineren met een hoop plezier! In de bediening, keuken, snackbar of spoelkeuken, het kan allemaal. Als medewerker bediening serveer je met  veel enthousiasme gerechten uit en draag je bij aan de vakantiebeleving van onze gasten! Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met een gezellige groep collega’s. Jij zorgt er in de keuken voor dat ieder gerecht met de uiterste zorg wordt behandeld en vervolgens de keuken ‘perfect’ verlaat. In de snackbar bereid je eenvoudige snackmaaltijden en zorg je ervoor dat onze gasten kunnen genieten van een lekker snelle hap.

Horeca vacatures

Arcen

Medewerker bediening

Het ontbijt klaar zetten, bestellingen opnemen, drankjes maken achter de bar of tijdens de lunch of diner eten en drinken uitserveren op ons terras; als bedieningsmedewerker bij ons hotel is geen dag hetzelfde!

Bekijk deze vacature
Callantsoog

Medewerker horeca

Als horecamedewerker op Callassande is geen dag hetzelfde! Jij springt bij achter de bar of serveert uit aan onze gasten.

Bekijk deze vacature
Kamperland

Zelfstandig werkend kok beachclub

Aan de slag in de keuken van de gezellige hippe beachclub in het leukste en grootste kunstpark van Zeeland? Dan is dit waar jij naar op zoek bent!

Bekijk deze vacature
Ouddorp

Medewerker Bediening

Jij gaat aan de slag in onze gemoedelijke horeca! Ons kleine team is goed op elkaar ingespeeld en zorgt voor de beste gerechten, drankjes en uiteraard service!

Bekijk deze vacature