Huishoudelijke dienst

Bekijk alle Huishoudelijke dienst vacatures (10)

Huishoudelijke dienst

Werken én genieten van het vakantiegevoel om je heen? In de huishoudelijke dienst zorg jij voor het wauw-gevoel bij de gasten dankzij een super schoonvakantieverblijf. Het team van de huishoudelijke dienst zorgt elke maandag en vrijdag voor spic en span verblijven. Zo begint de vakantie van onze gasten relaxed. Check nu al onze schoonmaakvacatures. Ik ben er klaar voor! Jij ook?

Huishoudelijke dienst vacatures

Hollum, Ameland

Schoonmaak medewerker hoofdgebouw

Vind jij het gaaf om jouw belangrijke bijdrage te leveren aan deze klanttevredenheid? Ben je een echte aanpakker en heb je oog voor detail? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature
Cadzand-Bad

Facilitair medewerker

Als facilitair medewerker ben jij vooral buiten te vinden in het park. hier zorg je voor het rondbrengen van diverse materialen op het park.

Bekijk deze vacature
Kamperland

Medewerker schoonmaak sanitaire gebouwen

De tijd vliegt voorbij wanneer je aan het poetsen bent in één van de sanitaire gebouwen op Beach Resort. Dit doe je niet alleen, maar samen met een team van collega’s zorg jij ervoor dat alles netjes en schoon is!

Bekijk deze vacature
De Koog, Texel

Schoonmaak controleur

De tijd vliegt voorbij wanneer je lekker op je fiets een rondje rijdt over het park om de accomodaties te controleren of alles goed schoon is voor de volgende gasten.

Bekijk deze vacature