Huishoudelijke dienst

Bekijk alle Huishoudelijke dienst vacatures (10)

Huishoudelijke dienst

Werken én genieten van het vakantiegevoel om je heen? In de huishoudelijke dienst zorg jij voor het wauw-gevoel bij de gasten dankzij een super schoonvakantieverblijf. Het team van de huishoudelijke dienst zorgt elke maandag en vrijdag voor spic en span verblijven. Zo begint de vakantie van onze gasten relaxed. Check nu al onze schoonmaak vacatures. Ik ben er klaar voor! Jij ook?

Op diverse parken van ons is de huishoudelijke dienst uitbesteed aan onze partner CSU. Dit betreffen de parken Aquadelta,  Beach Resort, Nieuwvliet- Bad, Cape Helius, De Banjaard, Schaapskooi, De Soeten Haert, Duynhille, Katjeskelder, Kijkduin, Klein Poelland, Klein Vink, Zeebad, Dishoek, Water Village, Zeeland Village, Lunsbergen, Marinpark Volendam, t’Wolfsven, Weerterbergen, Bikkels, Zeedijk, Veerse Kreek, Veerse Meer, Gulpen, Wijdenes. Hier vind je de link naar de vacatures van CSU op de Roompot locaties: klik hier

De park vacatures waarbij onze huishoudelijke dienst in eigen beheer is, vind je hieronder.

Huishoudelijke dienst vacatures

Hellevoetsluis

Schoonmaakmedewerker hoofdgebouw

Wil jij in je vakanties en vrije tijd lekker schoonmaken op een prachtig vakantiepark? Dan zoeken wij jou!

Bekijk deze vacature
Hellevoetsluis

Schoonmaakmedewerker hoofdgebouw

Jij zorgt er er voor dat ons mooie hotel er spik en span bij ligt op Vakantiepark Cape Helius! Door een schone kamer kunnen onze gasten nog meer genieten van hun vakantie!

Bekijk deze vacature
De Koog, Texel

Assistent supervisor cleaning

Hoe fijn is het om te weten dat jij kan bijdragen aan onze gasttevredenheid op Kustpark Texel! In deze functie ondersteun je de supervisor cleaning en sta jij direct in contact met het schoonmaakteam. Zin om in de vakantiesferen te komen? Dan vind jij hier jouw perfecte bestemming!

Bekijk deze vacature
Kamperland

Facilitair begeleider

Roompot Beach Resort is op zoek naar een enthousiaste Facilitair Beheerder die een passie heeft voor het ondersteunen en begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bekijk deze vacature