Huishoudelijke dienst

Bekijk alle Huishoudelijke dienst vacatures (10)

Huishoudelijke dienst

Werken én genieten van het vakantiegevoel om je heen? In de huishoudelijke dienst zorg jij voor het wauw-gevoel bij de gasten dankzij een super schoonvakantieverblijf. Het team van de huishoudelijke dienst zorgt elke maandag en vrijdag voor spic en span verblijven. Zo begint de vakantie van onze gasten relaxed. Check nu al onze schoonmaakvacatures. Ik ben er klaar voor! Jij ook?

Huishoudelijke dienst vacatures

Vrouwenpolder

Schoonmaak medewerker sanitaire gebouwen

De tijd vliegt voorbij wanneer je aan het poetsen bent in één van de sanitaire gebouwen of tenten op de Zandput. Dit doe je niet alleen, maar samen met een klein topteam zorg jij ervoor dat alles netjes en schoon is!

Bekijk deze vacature
De Koog, Texel

Schoonmaker zwembad

Zo. Je hebt het zwembad samen met je collega’s weer spik en span gemaakt. De kleedruimtes en de vloeren zien er weer piekfijn uit voor de eerste gasten voor vandaag. Met jou mentaliteit zorg je samen met je team voor een gezellige en productieve schoonmaak!

Bekijk deze vacature
Borger

Schoonmaak medewerker

Zo. Je hebt alle stofjes weer het vakantiehuisje uitgewerkt. Het huisje ziet er weer piekfijn uit voor de volgende gasten. Met jou mentaliteit zorg je samen met je team voor een gezellige en productieve schoonmaak!

Bekijk deze vacature
Kamperland

Medewerker schoonmaak sanitaire gebouwen

De tijd vliegt voorbij wanneer je aan het poetsen bent in één van de sanitaire gebouwen op Beach Resort. Dit doe je niet alleen, maar samen met een team van collega’s zorg jij ervoor dat alles netjes en schoon is!

Bekijk deze vacature