Werken in Drenthe

Op en rondom onze parken in Drenthe vind je een mooie mix van historie en adventure. De gasten komen voor de vele hunebedden die rondom de parken te vinden zijn en wisselen de dag af door een van de stormbanen op Hunzepark te trotseren! Of jij nu onderdeel wil worden van het leisure en entertainment team en mensen graag in het water ziet vallen, of gezellig in de schoonmaak aan de slag wil, het kan in Drenthe allemaal!

Bekijk alle vacatures in Drenthe

Vakantiepark Hunzedal

Hunzedal is een groot en zeer divers park. We kunnen jouw hulp gebruiken in een van de vele indoor faciliteiten of juist in de zomer bij bijvoorbeeld de zwemplas. De teams zijn hier steady en gezellig, ze ontvangen jou graag met open armen!

Vacatures

 

Hunzepark

Op Hunzepark kunnen onze gasten één van de vele stormbanen over het water trotseren of heerlijk genieten aan het grote buiten zwembad. Een bijzonder en klein park waar we jaarlijks vele groepen zien komen en gaan. Zien we jou ook snel?

Vacatures

 

Bospark Lunsbergen

Op Bospark Lunsbergen bieden we veel outdoor faciliteiten aan voor jong en oud. Ouders kunnen genieten van een goed boek, terwijl jij de kids entertaint bij bijvoorbeeld de animatie. Wil jij onderdeel worden van dit gezellige team?

Vacatures