Vind bij Roompot de beste banen in Drenthe binnen de toerismesector

Kom jij ons hechte en enthousiaste team versterken? Reageer dan op de Roompot banen in Drenthe. Terwijl de gasten van hun welverdiende vakantie genieten, ga jij de uitdaging aan om alles op rolletjes te laten lopen in het vakantiepark. Als nummer 1 kustspeler van Nederland en de nummer 2 van Europa biedt Roompot je mogelijkheden om door te groeien in een dynamische werkomgeving. Bovendien zijn de vacatures Drenthe enorm veelzijdig; van de technische dienst tot de horeca. Bekijk meteen onze vakantiepark vacatures en solliciteer op de banen Drenthe van Roompot.

Vacatures Drenthe: van frontofficemedewerker tot kok

Zit gastvrijheid jou in het bloed? Lijkt het je mooi om mensen een onvergetelijke vakantie te bezorgen? Dan is werken bij Roompot echt iets voor jou! Je vindt bij ons de leukste vacatures van Drenthe, zoals zwembadmedewerker of een uitdagende baan in de keuken. Wist je dat Roompot in Nederland de grootste aanbieder van vakantieparken is?

Alle vacatures Drenthe 

Provincie Drenthe vacatures in vakgebied horeca

Werken met een gedreven team om de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Met onze horeca vacatures Drenthe kun je op verschillende plekken aan het werk gaan. Dit kan op één vakgebied of juist allround in de bediening, keuken, snackbar of het zwembad! Samen met een team van collega’s zet je een beter Drenthe op de kaart!

Alle horeca vacatures 

Vacatures in Drenthe in de huishoudelijke dienst

Krijgen vlekken of stof bij jou geen kans? Bij de vacatures Drenthe voor de huishoudelijke dienst zijn we op zoek naar jou. Het team van de huishoudelijke dienst zorgt ervoor dat de vakantieverblijven gedurende het hele jaar door blinkend schoon blijven. Je verzorgt een glimlach op het gezicht van de gasten die in alle rust en ruimte komen ontspannen.

Alle huishoudelijke vacatures 

Waarom werken op een vakantiepark bij Roompot?

Bij de banen in Drenthe van Roompot heb je de mogelijkheid om te werken op een vakantiepark middenin de natuur. Als marktleider met vakantieparken op talrijke locaties heb je de keuze uit meerdere locaties om te werken in Drenthe. Aangezien Roompot volop in beweging is, groei je bovendien eenvoudig door naar topfuncties. Bij Roompot vind je banen Drenthe in verscheidene vakgebieden, zoals de horeca, schoonmaak, zwembad, receptie en retail. Je ontvangt een uitstekend salaris, ook dankzij de recreatie CAO. Dit houdt in dat je bij de Roompot banen in Drenthe doorgaans een hoger salaris ontvangt dan bij een reguliere baan Drenthe in de horeca of reiniging. Uiteraard werk je in een gepassioneerd en gezellig team. Samen zorg je ervoor dat de gasten met een glimlach huiswaarts keren.

Roompot banen Drenthe binnen jouw vakgebied

Bij Roompot vind je banen in Drenthe die bij jouw persoonlijke wensen en vaardigheden passen. Welke vacatures in Drenthe vind je onder meer bij Roompot? Wij zetten de meest voorkomende vacatures in de provincie Drenthe op een rij:

Horeca vacatures Drenthe

De gasten vriendelijk naar hun tafel wijzen en hun bestelling opnemen? Of toch liever in de keuken werken aan de bereiding van de lekkerste gerechten? Met de horeca banen Drenthe bij Roompot ga je onder andere aan de slag als serveerster, souschef of afwasser. Op vrijwel ieder vakantiepark van Roompot is een horecagelegenheid aanwezig. Dit varieert van een luxe restaurant tot een sfeervol café. Staat klantvriendelijkheid bij jou voorop, ben je nieuwsgierig en sociaal en werk je zorgvuldig? Reageer dan direct op de horeca vacatures in Drenthe van Roompot!

Banen Drenthe voor de administratie

Een dynamisch groeiende organisatie als Roompot kan niet functioneren zonder een feilloze administratie. Met de banen Drenthe van Roompot in de administratie zorg je dat de informatiestromen soepel blijven werken. Je werkt binnen de afdeling administratie bijvoorbeeld bij Roompot Living, Roompot Business of het Team Management Support. Je spreekt niet alleen met klanten, maar ook met collega’s om de zaken op orde te hebben. Begin als starter om meer werkervaring op te doen in de administratieve sector of reageer als ervaren administratieve kracht op de banen Drenthe van Roompot.

Schoonmaak vacatures Drenthe

Werk je graag netjes en ordelijk? Is schoonmaken in jouw huis bovendien je favoriete bezigheid? Dan zijn de schoonmaak vacatures in Drenthe van Roompot iets voor jou! Als medewerker van de huishoudelijke dienst werk je ofwel zelfstandig, ofwel met een collega om de accommodaties brandschoon te maken. Je werkt snel en zorgvuldig, en bent fysiek capabel om dit werk uit te voeren. Standaard werk je op maandag en vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Dit zijn namelijk de dagen waarop de bezoekers het vakantiepark verlaten en nieuwe gasten in de accommodaties trekken. Kun je alleen op maandag of vrijdag aan het werk gaan? Dan is dit uiteraard geen probleem.

Solliciteer meteen op de Roompot banen Drenthe

Zoek je een fulltime baan in Drenthe op een van onze parken, middenin de vakantiesfeer? Of ga je met een bijbaan Drenthe naast je studie of gezin aan de slag bij Roompot? Wij vinden het belangrijk dat iedere werknemer zijn persoonlijke bestemming vindt. Een plek waar je met passie en liefde je voor in wilt zetten, om samen tot de beste resultaten te komen. Ontdek meteen onze banen Drenthe op de website en reageer op je favoriete vacatures. Kun je niet direct een baan in jouw vakgebied vinden? Meld je dan aan voor het job-alert. Zo ontvang je meteen een melding wanneer er nieuwe banen Drenthe bij Roompot zijn.