De leukste banen in Gelderland vind je bij Roompot. Kom werken op een vakantiepark midden in de natuur!

Kies jij voor een uitdagende en afwisselende baan in Gelderland in de recreatiesector? Dan ben je bij Roompot op de juiste bestemming. Als marktleider op het gebied van vakantieparken werk je in een dynamische sfeer aan het ultieme vakantiegevoel van de gasten. Samen met 2100 collega’s zet je je iedere dag opnieuw in voor een aangename vakantiesfeer. Bij het werken in Gelderland op de vakantieparken geniet je van de rust, ruimte en het groen in de omgeving. Je kiest bij het werken op een vakantiepark onder meer voor een baan in de horeca, in de retail, achter de receptie of op één van onze kantoren. Verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe collega? Bekijk dan meteen onze banen in Gelderland.

Welke functies zijn er bij Roompot?

Bij Roompot vind je functies in verschillende vakgebieden. Ga bijvoorbeeld aan de slag in de horeca, huishoudelijke dienst, receptie, sport en animatie team, supermarkt en winkel, technische dienst en onderhoud of het zwembad. Houd je van afwisseling en een uitdaging? Dan is een functie als allround kracht iets voor jou. Voor bovengenoemde vakgebieden zoeken we zowel fulltime als parttime krachten.

Alle vacatures Gelderland 

Vacatures in Gelderland in de horeca

Van klantvriendelijke bediening waarbij je de maaltijden netjes aan tafel serveert tot de spoelkeuken waar je zorgt voor een hygiënisch frisse werkplek. Met de horeca vacatures Gelderland van Roompot kun je alle kanten op. In een sfeervol team zorg jij ervoor dat het hele proces in het restaurant op rolletjes loopt. Iedere maaltijd, snack of cocktail behandel je met uiterste zorg, zodat de gasten maximaal genieten van hun bestelling.

Alle horeca vacatures  

Front Office vacatures in Gelderland

Zit gastvrijheid in jouw bloed, bezorg jij anderen graag een fantastische tijd en staat er altijd een lach op jouw gezicht? Dan zijn we op zoek naar jou! Als medewerker front office ben je het eerste aanspreekpunt bij aankomst van onze gasten. Kun je niet wachten om meer werkervaring op te doen en je CV aan te vullen, dan zijn de front office vacatures Gelderland zeker iets voor jou!

Alle Front Office vacatures  

Waarom kiezen voor Roompot banen Gelderland?

Wanneer je reageert op de banen in Gelderland van Roompot, werk je in een dynamische organisatie samen met enthousiaste collega’s. Samen ga je aan de slag om de bezoekers van de vakantieparken de beste vakantie te bezorgen. Vanwege onze continue groei als marktleider op het gebied van vakantieparken, bieden wij voortdurend mogelijkheden om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen. Zo kun je beginnen als stagiair en door ontwikkelen tot manager! Met de Roompot Academy kun je bovendien online trainingen volgen om te blijven groeien. Zo blijven we niet alleen ons bedrijf verbeteren, maar helpen we jou ook om kansen te creëren. Met onze vacatures Gelderland verdien je bovendien een salaris volgens de recreatie CAO, wat doorgaans hoger ligt dan een reguliere baan in de horeca of schoonmaak.

Welk soort banen Gelderland vind ik bij Roompot?

Roompot biedt banen in Gelderland aan in verschillende vakgebieden. Zo ga je aan het werk in de horeca, receptie, huishoudelijke dienst, sport en animatie team, winkel, supermarkt, onderhoud van het zwembad of de technische dienst. Op zoek naar een veelzijdige baan? Dan zijn de allround vakantiepark vacatures geschikt voor jou. In de bovengenoemde vakgebieden bieden we zowel fulltime als parttime banen Gelderland aan.

Horeca vacatures Gelderland

Van het verwelkomen van de gasten met een glimlach tot het afruimen van de tafel. Bij de horeca vacatures Gelderland vacatures zorg je ervoor dat de bezoekers zich van top tot teen verwend voelen. Je kunt aan de slag in de bediening, achter de bar, als souschef in de keuken of als afwasser voor optimale hygiëne. Op vrijwel ieder vakantiepark van Roompot is een horecagelegenheid aanwezig. Van een takeaway voor snelle afhaalmaaltijden tot een stijlvol restaurant waar de gasten gezellig natafelen. Samen met een gepassioneerd team lever je snel, zorgvuldig en klantvriendelijk de gerechten bij de gasten af.

Front office banen Gelderland

Zowel bij aankomst als het verlaten van het park ben jij voor de gasten het eerste aanspreekpunt. Klantvriendelijkheid staat bij jou dan ook hoog in het vaandel. Je helpt de bezoekers met inchecken, voorziet ze van de gewenste informatie en helpt bij een onverhoopt probleem. Als aanspreekpunt bij de front office heb je bij deze baan Gelderland vaak contact met collega’s van andere afdelingen. Zo los je samen met medewerkers van de technische afdeling een storing op of geef je een tafelreservering door aan het restaurant.

Schoonmaak vacatures Gelderland

Steek je graag de handen uit de mouwen en is schoonmaken jouw favoriete bezigheid? Dan zijn de banen Gelderland voor de reiniging wellicht iets voor jou. Bij de schoonmaak vacatures Gelderland ben je een belangrijke spil in het vakantiegevoel van onze gasten. Doordat jij tot in de puntjes alles verzorgt, arriveren de bezoekers in een comfortabele accommodatie om hun vakantie door te brengen. Iedere dag sta je voor andere uitdagingen, die je samen met je gezellige collega’s oplost. Ondertussen geniet je van de rust en ruimte in de prachtige natuur op het park.

Solliciteer direct op de Roompot banen Gelderland

Ben je op zoek naar een fulltime baan in Gelderland bij Roompot? Of wil je juist een bijbaan Gelderland om het werk met je studie te combineren? Roompot biedt een breed scala aan vacatures aan, op uiteenlopende vakgebieden. Solliciteer meteen op jouw favoriete baan in Gelderland en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als nieuwe collega!