De beste banen in Noord-Holland binnen de recreatiebranche vind je bij Roompot!

Ben jij op zoek naar banen Noord-Holland binnen de recreatiesector? Kom dan werken op een vakantiepark bij Roompot! Als grootste kustspeler in Nederland en de nummer 2 van Europa is Roompot de marktleider wanneer het gaat om vakantieparken. Iedere dag gaan maar liefst 2100 gepassioneerde en ondernemende medewerkers bij onze vakantieparken aan de slag om de gasten een welverdiende vakantie te bezorgen. Bij werken in Noord-Holland bij Roompot staat creativiteit, gastvrijheid en flexibiliteit voorop. Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan meteen op onze banen in Noord-Holland!

Verschillende vacatures in Noord Holland

Is werken op een saai kantoor niks voor jou? Krijg je juist energie van contact met mensen en buiten zijn? Dan is werken in Noord Holland bij Roompot iets voor jou! Wij bieden je een dynamische werkomgeving aan in de toeristische sector, met altijd leven in de brouwerij. Werken in de provincie Noord Holland betekent dat je het hele jaar geniet van het strand en gezellige badplaatsen.

Alle vacatures Noord Holland 

Provincie Noord Holland vacatures in de horeca

Werken met een gedreven team om de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Met onze horeca vacatures Noord Holland kun je op verschillende plekken aan het werk gaan. In de bediening om de klanten gastvrij te ontvangen, in de keuken om hygiënisch en snel de beste gerechten te bereiden of in de snackbar om een warme hap aan de gasten te verzorgen. Samen met een team van collega’s zet je een beter Noord Holland op de kaart!

Alle horeca vacatures 

Vacatures in Noord Holland in de huishoudelijke dienst

Krijgen vlekken of stof bij jou geen kans? Bij de vacatures Noord Holland voor de huishoudelijke dienst zijn we op zoek naar jou. Het team van de huishoudelijke dienst zorgt ervoor dat de vakantieverblijven gedurende het hele jaar door blinkend schoon blijven. Je verzorgt een glimlach op het gezicht van de gasten die in alle rust en ruimte komen ontspannen.

Alle huishoudelijke vacatures 

Waarom kiezen voor banen Noord-Holland bij Roompot

Wanneer je reageert op onze vakantiepark vacatures werk je in een natuurrijke omgeving middenin de toeristische branche. Ons toonaangevende bedrijf biedt talrijke carrièremogelijkheden, zodat je vanuit jouw baan in Noord-Holland gemakkelijk doorgroeit naar topfuncties. Je kunt bij ons ook voor uiteenlopende vakgebieden aan de slag. Zo bieden wij schoonmaak vacatures Noord-Holland en horeca vacatures Noord-Holland, maar ook vacatures Noord-Holland voor de receptie, techniek, retail, zwembad en meer. Aangezien ons dynamische bedrijf razendsnel groeit, vind je bij Roompot geregeld nieuwe banen Noord-Holland. Wij beschikken over meerdere locaties in Noord-Holland, zodat er altijd een baan bij jou in de omgeving aanwezig is. Vanzelfsprekend ga je aan het werk in een enthousiast team, waarbij alles draait om de totaalbeleving van de klant. Wij zijn pas tevreden als onze klanten tevreden huiswaarts keren.

Welke soort banen in Noord-Holland biedt Roompot aan?

Van de technische dienst tot personeelszaken, van de inkoop van goederen tot de schoonmaak. De banen in Noord-Holland bij Roompot zijn enorm divers. Vacatures die je veel terugziet bij Roompot, zijn onder andere:

Banen Noord-Holland in de horeca

Van de binnenkomst van de gasten tot het moment dat zij het restaurant verlaten. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de bezoekers een fantastische ervaring beleven in de horeca bij Roompot. Bijna alle parken van Roompot beschikken over een horecagelegenheid. Het kan daarbij gaan om een charmant restaurant, een knusse snackbar of een gezellig café. De bestellingen opnemen, gerechten bereiden, tafels afruimen, ingrediënten snijden, kassabeheer of bardienst. De taken binnen de horeca zijn enorm veelzijdig! Met een gedreven team zorg jij dat alles op rolletjes loopt.

Banen in Noord-Holland in de schoonmaak

Is schoonmaken jouw favoriete bezigheid en zie jij in ieder reinigingsproject een uitdaging? Met de banen Noord-Holland van Roompot binnen de reiniging ga je samen met een huishoudelijk team aan het werk om de vakantiehuizen, bungalows, appartementen en meer grondig schoon te maken. Jij houdt de accommodaties op orde, reinigt sanitaire voorzieningen als de douches en beheert de voorraad aan gebruikte producten. Ook krijgt stof en viezigheid in gemeenschappelijke ruimtes als het restaurant of het zwembad geen kans. Zo arriveren de bezoekers in een hygiënisch fris vakantieverblijf waar ze volledig kunnen onthaasten.

Banen Noord-Holland binnen de IT

Beschik jij over de juiste kennis als het gaat om techniek binnen de IT? Met de banen Noord-Holland bij Roompot laat je het proces binnen de organisatie vlekkeloos verlopen. Bezoekers kunnen probleemloos reserveren via de website of telefoneren met je collega’s op de vakantieparken. Als onderdeel van de IT-afdeling zorg je dat onder meer het kassasysteem goed verloopt en de collega’s bij personeelszaken eenvoudig kunnen werken met hun computers.

Solliciteer direct op de Roompot banen in Noord-Holland

Ga jij fulltime werken bij Roompot, te midden van de rustgevende natuur? Of wil je naast je studie aan de slag met een bijbaan Noord-Holland bij een van onze vakantieparken? Bij Roompot gunnen we het iedereen om zijn persoonlijke bestemming te vinden. Een plek waar je je volledig op je gemak voelt en je je met liefde en aandacht iedere dag voor wilt inzetten. Bekijk meteen alle vacatures op onze website en solliciteer op de baan in Noord-Holland die bij jou wensen en eigenschappen past. Wie weet heten wij jou binnenkort welkom als onze nieuwe collega op het park!