Allround

Ben jij een alleskunner en past afwisseling goed bij jou? Dan is de functie als allround medewerker jou op het lijf geschreven. Op onze vakantieparken is geen werkdag hetzelfde en dat vraagt om een flinke dosis flexibiliteit. Als allround medewerker ben je actief op diverse afdelingen op het park. Zonnig en warm? Tijd voor ijsjes, buitenactiviteiten en fietsen verhuren. Regenachtig en koud? Topdrukte in het zwembad, rijen bij de receptie en tijd voor technische rondes. De invulling van de functie kan per park verschillen, maar je werkt altijd in vakantiesferen!

Allround vacatures

Vlierden

Horeca Medewerker

In deze leuke en afwisselende functie ga jij op diverse afdelingen aan de slag als onderdeel van ons Horeca team op Roompot Park de Peel. Jij helpt onze gasten met een lach op je gezicht!

Bekijk deze vacature
Vlierden

Allround medewerker (fulltime/parttime)

Hoe divers wil jij jouw job hebben? Vanuit het compacte centrumgebouw help je gasten aan de receptie en bij de horeca! Uren in overleg.

Bekijk deze vacature
Weert

Bijbaan allround leisure medewerker

Elke dag hetzelfde werk is niks voor jou, afwisseling en vooral niet te lang stil zitten is wat jij zoekt in jouw nieuwe baan!

Bekijk deze vacature
Roompot Landelijk

Stage Facilitair

Volg jij een facilitaire opleiding en zoek jij een unieke stageplek op een vakantiepark? Jij zorgt ervoor dat de huisjes, faciliteiten en het hele park er goed uitziet!

Bekijk deze vacature