Allround

Ben jij een alleskunner en past afwisseling goed bij jou? Dan is de functie als allround medewerker jou op het lijf geschreven. Op onze vakantieparken is geen werkdag hetzelfde en dat vraagt om een flinke dosis flexibiliteit. Als allround medewerker ben je actief op diverse afdelingen op het park. Zonnig en warm? Tijd voor ijsjes, buitenactiviteiten en fietsen verhuren. Regenachtig en koud? Topdrukte in het zwembad, rijen bij de receptie en tijd voor technische rondes. De invulling van de functie kan per park verschillen, maar je werkt altijd in vakantiesferen!

Allround vacatures

Scharendijke

Frontoffice medewerker

Met een gastvrije glimlach ben jij het eerste aanspreekpunt van onze gasten!

Bekijk deze vacature
Roompot Landelijk

Stage Facilitair

Volg jij een facilitaire opleiding en zoek jij een unieke stageplek op een vakantiepark? Jij zorgt ervoor dat de huisjes, faciliteiten en het hele park er goed uitziet!

Bekijk deze vacature
Domburg

Allround medewerker

Bediening, keuken, zwembad, receptie, animatie; jij wilt wel op alle afdelingen werkzaam zijn. Dat kan! Bij Hof Domburg hebben wij de ideale (bij)baan voor jou!

Bekijk deze vacature
Volendam

Allround medewerker

In deze leuke en afwisselende functie ga jij op diverse afdelingen aan de slag als allround medewerker op Marinapark Volendam. Op welke afdeling je ook staat, jij helpt onze gasten met een lach op je gezicht!

Bekijk deze vacature