Over Roompot

Over Roompot 

We gunnen het iedereen om zijn of haar ideale bestemming te vinden. Daar zetten wij ons dagelijks voor in.  

Wij geloven dat een vakantie voor iedereen anders is. En we gunnen het iedereen om zijn of haar ideale bestemming te vinden. Onze slogan luidt:

Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

 

Onze geschiedenis

In 1965 begonnen als camping in Zeeland, inmiddels zijn we in 50 jaar uitgegroeid tot de grootste aanbieder van vakantiewoningen in Nederland en Europa’s nummer twee.  

Met de acquisitie van Hogenboom Vakantieparken in 2009 en de introductie van Roompot Reizen in 2010, hebben we ons aanbod uitgebreid tot meer dan 150 vakantieparken in voornamelijk Frankrijk, Nederland, Duitsland en België. Onze parken vind je op veel bestemmingen: aan zee, in de bossen of bij een meer. En in binnen- en buitenland. Maar onze gasten kennen ons als dé kustspeler bij uitstek.  

Op de meer dan 150 vakantieparken, iets meer dan 10 campings en in 5 hotels ontvangen we jaarlijks 3 miljoen gasten. Zij vieren vakantie in een van de 17.000 verblijven: bungalows, chalets, cottages, watervilla’s, lodges, familievilla’s, landhuizen, kampeerplaatsen en appartementen. Van comfort tot zeer luxe, en van comfortabele parken tot premium resorts. De vakantieparken zijn goed gefaciliteerd met onder meer zwembaden, bowlingbanen, sportfaciliteiten en restaurants. Dagelijks staan er meer dan 2.000 collega’s klaar om onze gasten te laten genieten van hun welverdiende vakantie. 

Inmiddels voorzien we niet meer alleen in de verhuur van vakantieverblijven, maar nemen we ook de bouw van nieuwe vakantieparken op ons, net als de verkoopde interieurstyling en inrichting van de vakantiewoningen. Omdat we het iedereen gunnen om zijn ideale vakantiebestemming te vinden, bieden we ook speciale zorgvoorzieningen, waaronder nierdialyse en zorg ter plaatse om zorgbehoevenden de mogelijkheid te geven van hun welverdiende vakantie te genieten.  

Roompot is een ambitieus en gezellig bedrijf. Ben jij op zoek naar een baan en lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Bekijk dan direct onze vacatures. 

Vacatures