Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure 

Heb je een leuke vacature gevonden? Solliciteer dan direct via onze website en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe Roompot collega. Hieronder lees je stap voor stap hoe de sollicitatieprocedure in zijn werk gaat. Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Dan raden wij je aan om je aan te melden voor onze jobalert. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.  

Stap 1.                 Sollicitatie

Kies de vacature waarop je wilt solliciteren en dien jouw sollicitatie in via onze website. Afhankelijk van de functie vragen wij je om een CV en motivatiebrief te uploaden. Zodra je deze hebt verstuurd krijg je van ons een ontvangstbevestiging in je mail. 

 

Stap 2.                 Eerste kennismakingsgesprek

Onze recruiters beoordelen jouw binnengekomen sollicitatie en kijken of je past binnen het profiel dat we zoeken. Binnen 5 dagen na het indienen van jouw sollicitatie laten we je weten of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren wij jou graag beter kennen en geven wij jou natuurlijk ook een goed beeld van Roompot en de functie. Zo kunnen we kijken of er een match is.

 

 

Stap 3.                 Tweede (en eventueel derde) gesprek

Als na het eerste gesprek blijkt dat er tussen jou en Roompot een klik is, gaan wij graag in het tweede gesprek wat meer de diepte in. Zo wordt onder andere de inhoud van de functie meer in detail besproken en komen eventuele arbeidsvoorwaarden aan bod. Afhankelijk van de functie is er nog een derde gesprek nodig en kan een assessment onderdeel van de procedure zijn.

 

Stap 4.                 Voorstel 

Ben jij na deze gesprekken alleen maar enthousiaster geworden en zien wij in jou ook de juiste kandidaat? Dan ontvang je van ons een voorstel met passende arbeidsvoorwaarden en bijbehorend salaris. We hopen je daarna te mogen verwelkomen als collega!