Customer Service

Bekijk alle Customer Service vacatures (3)

Customer Service

Hier komen via verschillende kanalen onze (potentiële) gasten terecht met vragen die betrekking hebben op het boeken van een vakantie of voor vragen tijdens hun verblijf. Dit gebeurt zowel online, telefonisch als via mail. Omdat onze gasten internationaal zijn, communiceren we naast Nederlands ook in het Engels, Duits en Frans met hen. We ontvangen meer dan 500.000 telefoontjes, 100.000 chatberichten en 75.000 whatsapp berichten en staan hiermee direct in contact met de gast. Deze afdeling is daarom van groot belang voor de organisatie. Op dit moment werken er zo’n 130 collega’s op de afdeling.

Customer Service vacatures

Hoofdkantoor

Customer Care Medewerker

Als customer care medewerker streef jij namens Roompot altijd naar de beste service en de beste kwaliteit voor onze gasten. Je denkt actief mee om de best passende oplossing te bieden voor al onze gasten!

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

Customer Care Medewerker (Tijdelijk)

Jij bent altijd op zoek naar de beste service en kwaliteit voor onze gasten. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat ze zich gehoord voelen. Je denkt actief mee met de gasten en over het bieden van een passende oplossing.

Bekijk deze vacature
Hoofdkantoor

Stage Klantenservice

Zoek jij nog een stage in de toeristische sector? Waarom niet op de klantenservice bij Roompot? Jij helpt elke gast verder!

Bekijk deze vacature