Technische dienst en onderhoud

Bekijk alle Technische dienst en onderhoud vacatures (10)

Technische dienst en onderhoud

Onze gasten boeken een verblijf op één van onze parken zodat ze samen zorgeloos kunnen genieten. Een kapotte vaatwasser mag dus bijvoorbeeld niet voor komen en als dit al gebeurt moet dit defect zo spoedig mogelijk worden verholpen. Als medewerker Technische Dienst draag je samen met jouw collega’s de verantwoordelijkheid over de technische staat van de vakantieverblijven. Ook sta je collega’s van andere afdelingen op het park technisch bij waar nodig.

Technische dienst en onderhoud vacatures

Nieuwvliet-Bad

Technische dienst medewerker

Jij zorgt dat al onze gasten onbezorgd kunnen genieten van hun verblijf en de faciliteiten die het park te bieden heeft. Vind jij het uitvoeren van technische werkzaamheden leuk en klus jij graag? Dan is deze functie op Beach Resort Nieuwvliet-Bad perfect voor jou!

Bekijk deze vacature
Callantsoog

Technische dienst medewerker

Jij zorgt dat al onze gasten onbezorgd kunnen genieten van hun verblijf en de faciliteiten op Roompot Callantsoog. Houd jij van de buitenlucht, vind jij het uitvoeren van technische werkzaamheden leuk en heb je zin om in de vakantiesferen te komen? Join the team!

Bekijk deze vacature
Volendam

Technische dienst medewerker

Vind jij het uitvoeren van technische werkzaamheden interessant en ben je graag aan het klussen? Dan is deze job echt iets voor jou! Jij zorgt dat al onze gasten onbezorgd kunnen genieten van hun verblijf en de faciliteiten die het park te bieden heeft.

Bekijk deze vacature
Vlierden

Bijbaan technische dienst

Ben jij de hulpkracht die ons komt ondersteunen in weekenden en vakanties. Ben jij een echte handyman? Los samen met je collega’s de technische klusjes op!

Bekijk deze vacature