Technische dienst en onderhoud

Bekijk alle Technische dienst en onderhoud vacatures (10)

Technische dienst en onderhoud

Onze gasten boeken een verblijf op één van onze parken zodat ze samen zorgeloos kunnen genieten. Een kapotte vaatwasser mag dus bijvoorbeeld niet voor komen en als dit al gebeurt moet dit defect zo spoedig mogelijk worden verholpen. Als medewerker Technische Dienst draag je samen met jouw collega’s de verantwoordelijkheid over de technische staat van de vakantieverblijven. Ook sta je collega’s van andere afdelingen op het park technisch bij waar nodig.

Technische dienst en onderhoud vacatures

Oosterhout

Supervisor Technische Dienst

Jij bent sterk in de techniek en weet alle klussen op te lossen. Met jouw ruime ervaring los je samen met je team ieder probleem op!

Bekijk deze vacature
Overveen

Medewerker groenvoorziening

Jij bent een technische duizendpoot en hebt groene vingers, waarmee jij er voor zorgt dat het park er altijd spik en span bij ligt. Daarnaast leg jij de gasten dag en nacht in de watten!

Bekijk deze vacature
De Koog, Texel

Medewerker technische dienst

Ben jij die allround technische duizendpoot en doe jij er alles aan om onze gasten een top verblijf te bezorgen? Dan zijn wij opzoek naar jou. Je hebt oog voor detail en houdt van kwaliteit. Samen met een team van aanpakkers zorg jij voor het onderhoud en uitstraling van ons park.

Bekijk deze vacature
s- Gravenhage

Medewerker technische dienst

Vind jij het uitvoeren van technische werkzaamheden interessant en ben je graag aan het klussen? Dan is deze job echt iets voor jou!

Bekijk deze vacature