Technische dienst en onderhoud

Bekijk alle Technische dienst en onderhoud vacatures (9)

Technische dienst en onderhoud

Onze gasten boeken een verblijf op één van onze parken zodat ze samen zorgeloos kunnen genieten. Een kapotte vaatwasser mag dus bijvoorbeeld niet voor komen en als dit al gebeurt moet dit defect zo spoedig mogelijk worden verholpen. Als medewerker Technische Dienst draag je samen met jouw collega’s de verantwoordelijkheid over de technische staat van de vakantieverblijven. Ook sta je collega’s van andere afdelingen op het park technisch bij waar nodig.

Technische dienst en onderhoud vacatures

Borger

Hulpkracht Technische Dienst

Ben jij een beetje handig? Hou je van werken in de buitenlucht? En passen diverse technische werkzaamheden bij jou? Je krijgt een goed uurloon en werkt met de leukste collega’s. Kom jij ons team versterken in de weekenden en vakanties?

Bekijk deze vacature
Hellevoetsluis

Medewerker Technische Dienst

Jij zorgt dat al onze gasten onbezorgd kunnen genieten van hun verblijf en de faciliteiten die ons park te bieden heeft. Vind jij het uitvoeren van technische werkzaamheden leuk en klus jij graag? Dan is deze functie op Cape Helius perfect voor jou

Bekijk deze vacature
Den Haag

Medewerker Technische Dienst

Vind jij het uitvoeren van technische werkzaamheden leuk en ben je graag aan het klussen? Dan is deze job echt iets voor jou!

Bekijk deze vacature
Domburg

Technische dienst medewerker

Jij bent van nature handig en weet altijd een oplossing voor technische problemen; onze gasten zijn blij dat jij er bent!

Bekijk deze vacature