Technische dienst en onderhoud

Bekijk alle Technische dienst en onderhoud vacatures (10)

Technische dienst en onderhoud

Onze gasten boeken een verblijf op één van onze parken zodat ze samen zorgeloos kunnen genieten. Een kapotte vaatwasser mag dus bijvoorbeeld niet voor komen en als dit al gebeurt moet dit defect zo spoedig mogelijk worden verholpen. Als medewerker Technische Dienst draag je samen met jouw collega’s de verantwoordelijkheid over de technische staat van de vakantieverblijven. Ook sta je collega’s van andere afdelingen op het park technisch bij waar nodig.

Technische dienst en onderhoud vacatures

Vlierden

Bijbaan Technische Dienst

Jij lost de technische klussen op en bent een echte handyman op Roompot Park de Peel!

Bekijk deze vacature
Hoenderloo

Technische Dienst Medewerker

Ben jij van nature handig en weet je altijd een oplossing voor technische problemen? Dan is deze job echt iets voor jou!

Bekijk deze vacature
De Koog, Texel

Technische dienst medewerker

Ben jij die allround technische duizendpoot en doe jij er alles aan om onze gasten een top verblijf te bezorgen? Dan zijn wij opzoek naar jou. Je hebt oog voor detail en houdt van kwaliteit. Samen met een team van aanpakkers zorg jij voor het onderhoud en uitstraling van ons park.

Bekijk deze vacature
De Koog, Texel

Bijbaan technische dienst

Jij lost de technische klussen op en bent een echte handyman op Kustpark Texel. Lampen vervangen, tv’s instellen, een storing oplossen? Jij pakt dit met beide handen aan!

Bekijk deze vacature