Waarderingsbeleid

De teamuitjes 2021 zijn een groot succes gebleken, leuk om te horen wat voor diverse activiteiten er zijn ondernomen op zowel het hoofdkantoor als de parken. Dit jaar zijn we blij om mee te delen dat het budget wordt verhoogd naar € 40,- per medewerker.

Nieuw is dat we hiernaast ook nog een waarderingsbudget voor de medewerker invoeren!

Wil jij jouw medewerker(s) ook bedanken na een druk seizoen, voor aanvang of tijdens het seizoen? Vanaf nu is het mogelijk om dit middels diverse onderdelen te organiseren. Ook kan je hiermee jouw medewerker persoonlijk in het zonnetje zetten of wil je hem/haar een steuntje in de rug bieden door een leuk presentje!

  • Teamuitje / personeelsfeest

Zoals barbecueën, lasergamen, borrel, feestavond, bootje varen

  • Waarderingsbudget

Het vieren van successen, privémomenten, sinterklaasfeest, medewerker van de maand, bedankje na het hoogseizoen, kick-off voor het hoogseizoen

 

Spelregels

  • Jouw budget is gebaseerd op het aantal headcounts van het afgelopen jaar. * Tenzij jouw park- of afdelingscapaciteit afgelopen jaar is gewijzigd.
  • Beide onderdelen zijn verplicht om gedurende het jaar te organiseren, hierbij is het aan het park zelf om het budget per medewerker, per onderdeel te verdelen.
  • Voor elk onderdeel is een indicatie (richtlijn) meegeven, wat je per medewerker vrij kan besteden. Wil je dit naar boven of beneden bijstellen, dan is dat geen probleem. Let op! Je bent wel verplicht om het budget deels voor dit onderdeel per medewerker in te zetten.
  • Uitzendkrachten en stagiaires zijn hierbij niet ingesloten, (vaste) hulpkrachten wel.  Mocht je uitzendkrachten en stagiaires toch willen uitnodigen, dan is dit mogelijk. Let echter wel op dat zij niet in het budget zijn meegenomen.
  • Medewerkers kunnen geen aanspraak op maken op de bedragen.
  • De kosten moeten worden geboekt op een speciaal grootboeknummer van de afdeling.​​​​​​​

 

Nieuwe crediteur? Volg de instructies van de CA klik hier. ​​​​​​Budgetten worden per park/afdeling beheert door de verantwoordelijke manager. ​​​Het beleid voor de managers volgt.

Mocht je vragen hebben, dan horen wij het graag via HR@roompot.nl of via 0113-820781.