Roompot banen in Brabant binnen de recreatiesector

Kan jij niet wachten om ons Roompot team te versterken als gepassioneerde medewerker? Reageer dan meteen op onze banen in Brabant! Roompot is als marktleider op het gebied van vakantieparken dé beste plek om binnen de recreatiebranche aan het werk te gaan. Dagelijks zijn er meer dan 2100 medewerkers die met enthousiasme werken op een vakantiepark van Roompot, om bezoekers van een welverdiende reis te laten genieten. Draag jij graag bij aan de gezellige vakantiesfeer, werk je oplossingsgericht en ben je klantvriendelijk? Reageer dan meteen op onze banen in Noord Brabant en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als een van onze medewerkers!

Verschillende vacatures in Brabant

Wanneer je reageert op onze vacatures in Brabant kom je te werken in een dynamische en multiculturele omgeving binnen de toeristische branche. Geen enkele dag is hetzelfde bij het werken in Brabant bij Roompot. Met onze provincie Brabant vacatures lever je een belangrijke bijdrage aan de ervaring van de vakantiegasten. Bovenal werk je graag samen met een gezellig en enthousiast team.

Alle vacatures Brabant 

Provincie Noord Brabant vacatures in de horeca

Werken met een gedreven team om de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Met onze horeca vacatures in de provincie Brabant kun je op verschillende plekken aan het werk gaan. In de bediening om de klanten gastvrij te ontvangen, in de keuken om hygiënisch en snel de beste gerechten te bereiden of in de snackbar om een warme hap aan de gasten te verzorgen. Samen met een team van collega’s zet je een beter Brabant op de kaart!

Alle horeca vacatures 

Zwembad vacatures Brabant

Als allround medewerker in het zwembad houd je je bij de zwembad vacatures Brabant van Roompot bezig met alle werkzaamheden rondom het zwemparadijs. Als aanspreekpunt voor de badgasten houd je het ene moment toezicht op de zwemactiviteiten van de gasten, terwijl je het andere moment bij de receptie reserveringen controleert. Bovendien zorg je ervoor dat het zwembad hygiënisch, schoon en veilig blijft.

Alle zwembad vacatures 

Waarom is Roompot jouw ideale werkgever?

Wanneer je solliciteert op de vacatures Brabant van Roompot verblijf je in een multiculturele en dynamische werkomgeving midden in de toeristische sector. Tijdens het werken in Brabant bij Roompot werk je voor een toonaangevend bedrijf met een breed scala aan carrièremogelijkheden. Zo beschikken we over topfuncties binnen de horeca, techniek, retail, receptie, schoonmaak en meer. Doordat wij een snelgroeiende organisatie zijn, bieden wij geregeld banen Brabant aan op uiteenlopende afdelingen en meerdere locaties. Uiteraard werk je in een sfeervol en enthousiast team om de beleving van de gasten zo optimaal mogelijk te maken.

Welke soort banen in Brabant vind je bij Roompot?

Van human resources tot de technische dienst, van de schoonmaak tot de inkoop. Met het werken in Brabant bij Roompot kun je alle kanten op. Veelvoorkomende vacatures in Noord Brabant zijn onder meer:

  • Banen Brabant binnen de horeca
    Samen met je collega’s smaakvolle gerechten bij de gasten aan tafel brengen. Dat is waar het bij de horeca banen in Brabant om draait. Op vrijwel ieder vakantiepark van Roompot is een horecagelegenheid aanwezig. Van een stijlvol restaurant tot een gezellige snackbar, van een takeaway tot een café. Ga je aan de slag in de bediening, dan verwelkom je de gasten met een glimlach. In de keuken ga je hygiënisch en precies te werk om op tijd de beste gerechten te bereiden. Met een gedreven team zorg je ervoor dat Roompot beter op de kaart wordt gezet!
  • Banen in Noord Brabant in de schoonmaaksector
    Zijn vlekken voor jou een uitdaging? Met de banen in Brabant binnen de schoonmaak werk je samen in het huishoudelijke team om de accommodaties het hele jaar door hygiënisch fris te houden. Zo komen de gasten in een schoon vakantieverblijf waar ze in alle rust kunnen ontspannen.

Solliciteer meteen op de Roompot banen in Brabant

Fulltime werken in de vakantiesfeer, middenin de natuur? Of juist op zoek naar een bijbaan in Brabant naast je studie? Bij Roompot vind je jouw favoriete baan in een handomdraai. Bekijk alle vacatures op onze website en reageer direct op de baan die bij jou past. Wie weet ben jij binnenkort een van onze nieuwe collega’s op het park!